От развода с бившата си съпруга Амбър Хард през януари 2017 година името на Джони Деп не беше свързвано с никоя жена. До момента! Сърцето на актьора от „Карибски пирати“ е пленено от руска танцьорка, която от две години живее в Лос Анджелис и която той срещнал на парти в Града на ангелите. Новината съобщава ексклузивно DailyMail.

 

 

Името на младото момиче е Полина Глен, а двамата са били забелязани заедно още в началото на тази година, но тогава младата жена не била идентифицирана. Полина е на около 25 години, занимава се професионално с танци и хореография.

 

 

Най-интересен от всичко остава фактът, че източник на изданието, който е близък приятел на Деп твърди, че 55-годишният актьор иска да се ожени за рускинята, която е от Санкт Петербург.

 

 

Сериозните си намерения Деп е заявил, като е позволил на младата жена да живее в имението му на „Сънсет Булевард“ в Лос Анджелис. Джони имал намерение и да посети Русия с цел да се запознае с родителите на Полина.

 

 

Глен е родена в Казахстан и завършва техническа специалност в  Държавния политехнически университет в Санкт Петербург. 

 

 

Припомняме, че в началото на 2017 година Джони Деп и Амбър Хард се разведоха, а основният мотив за подаване на молба за разтрогване на брака е "вербален и психически тормоз", който Деп упражнявал върху Хард. Преди да се ожени за нея, приятелите му го предупреждавали да подпише предбрачен договор, което така и не се случило. Това е причината 55-годишният разбивач на женски сърца да трябва да плати 7 милиона долара обезщетение след развода. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди това Джони беше дълги години с френския модел Ванеса Паради, от която има две деца.