Патешко магре и "Ред велвет кейк" препънаха Красимира Кръстева по пътя й към финала на MasterChef. Ние сме убедени обаче, че нейното ястие за спечелване на 100 хиляди лева щеше да е брилянтно.

"Ако бях на финал на MasterChef, бих срещнала вкусовете на България и Германия", ни каза тя. А също ни сподели, че когато пътува, в куфара й няма дрехи и обувки, защото обича да пътува с максимално малко багаж, но затова можем да намерим в него краставици, домати, тиквички, плодове, а през зимата - туршии, суджук и сирене. Това се казва истински кулинар!

И макар Германия, където живее Красимира, да се слави като страната с най-доброто масло, тя предпочита да го бие ръчно сама.  Вижте във видеото каква е тайната на ръчно битото масло, какви луди неща й предстоят в Кьолн, за да преодолее страха си от височини, както и какви кулинарни приключения да очакваме скоро от нея.