.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Хороскоп за деня
 • Близнаци - 14 Август 2018

  Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие в този ден. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

 • Везни - 14 Август 2018

  Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

 • Водолей - 14 Август 2018

  Жените родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

 • Дева - 14 Август 2018

  Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

 • Козирог - 14 Август 2018

  Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

 • Лъв - 14 Август 2018

  Отдалечили сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете и тръгнете в нова посока. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно.

 • Овен - 14 Август 2018

  Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, по-добре отложете за друг ден. Днес не ви е ден и рискувате да задълбочите проблемите. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

 • Рак - 14 Август 2018

  Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

 • Риби - 14 Август 2018

  Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания.

 • Скорпион - 14 Август 2018

  Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

 • Стрелец - 14 Август 2018

  Интимните ви партньори се чувстват силно привлечени от вас и искат по-сериозни отношения. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

 • Телец - 14 Август 2018

  Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, клюки и интриги, стигнали до вас, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.