.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.
Месечен хороскоп
Месечен хороскоп
 • Близнаци
  Работа: Не бива да чакате чудо с вълшебната пръчица на някоя фея която ви дарява благата на света, да сте инициативни и да работите отговорно. Не проявявайте щедрост, не давайте заеми и не инвестирайте в проекти, които не ви гарантират бърза възвращаемост, а и месецът ги забранява в периода 8-31 юли заради ретроградното движение на Меркурий.
  Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си стабилно, като не пропускате почивката и разходки сред природата. Пазете се от алергични реакции ако страдате от хронична алергия и не стойте в замърсени помещения 1 и 27-29 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните, заети само със своите материални и професионални мечти и стремежи, забравили да даряват чувства на половинката и на децата си, постоянно ще си създават проблеми, а чувствата и уважението ще изтляват до мига на неочаквана раздяла.
 • Везни
  Работа: Прозорливостта при разговори и намерение за начинания е задължителна, въпреки че на моменти сте неуправляеми и инатливи заради прекалената ви чувствителност към критика, дори и ако е градивна. Инвестициите, ако имате намерение да ги предприемете, да са добре обмислени, за да не се окажете с финансови проблеми защото не сте преценили възможностите си, а и не бива да ги правите в периода 8-31 юли, когато Меркурий е ретрограден.
  Здраве: През юли се предпазвайте от проблеми с бъбреците и пикочния мехур, ако забравяте да приемате течности или ако прекалите с тях, особено в периода 8-10 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Умението да сте умерени, тактични и сговорчиви е гаранция, че ще изгладите недоразумението със своите близки и конфликтни роднини. Не бива да пренебрегвате задълженията си у дома.
 • Водолей
  Работа: Не ви съветвам да поставяте ново начало, освен ако предварително планирано. Ако сте уговорили задгранични пътувания, свързани с много разходи, без очакваната и обещана възвращаемост на средствата, по-добре е да ги отложите. В периода 8-31 юли, колкото и да ви е досадно, се заемете с рутинните си задачи и подгответе основата за обсъждането на нови проекти.
  Здраве: Грижете се за здравето си, пазете се от травми, от преумора и не се опитвайте да се натоварвате с физическа работа, ако сте загубили навика да спортувате, за да не създадете проблем и да не го превърнете хроничен, особено в периода 17-19 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През този не особено лек месец преценете дали да съхраните семейство си, ако не се радвате на хармония и обич. Всички, които живеят щастливо и в разбирателство с брачната си половинка, да не изневеряват заради интригите на завистници. След това проблемите им ще са сериозни.
 • Дева
  Работа: От вас зависи дали с разума си и преди 8-31 юли, когато Меркурий е в своето ретроградно движение ще поставите ново начало, което има шанс да е успешно при добре обмислени действия и правилно взети решения. Не правете вложения в чужди и ваши проекти. Във ваша полза е да обмислите задълбочено плановете си и да прецените финансовите си възможности. Не правете грешката да теглите заеми, които трудно ще върнете, само за да угодите на някой колега и партньор, помолил ви за съдействие.
  Здраве: Разочарованията от хора, които са ви наранили ви разболяват. Страда душата ви, защото сте се раздали, за да им помогнете. За да не навредите на здравето си се отдавайте по-често на развлечения. Бъдете предпазливи в периода 6-8 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не бива да допускате разправии, ако имате намерение да правите ремонти. Съветвайте се само с половинката и децата си и не се впечатлявайте от завистта на вашите роднини, чиято завист е безмерна.
 • Козирог
  Работа: Съветвам ви да завършите започнатите и изостанали задачи в хармония с изискванията на годината на Юпитер и вибрация 3. Начинанията забравете в периода 8-31 юли, когато Меркурий е в ретроградното си движение. Имате време да прецените и финансовите си възможности, защото през този месец ще имате приходи именно от задачите, които приключвате.
  Здраве: Не си внушавайте болести, само защото се чудите как да събудите съчувствието на околните. Ако сте неразположени положителните емоции са най-доброто лекарство за вас. Не прекалявайте с алкохола и се предпазвайте от алергии в дните 14-17 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните, постигнали мечтаната хармония в брака да бъдат внимателни и отговорни и да не предизвикват ревността на половинката си. Раздялата ще е неочаквана. Не обсебвайте с чувствата и ревността си, докато вие самите си давате лична свобода при общуване.
 • Лъв
  Работа: Месецът ви носи предимно емоции и не позволява да планирате важни делови срещи и разговори свързани с инвестиции или кредитиране, да поставите началото на новите задачи, но това са и забраните, наложени в периода 8-31 юли от ретроградното движение на Меркурий. Заредени сте с енергия имате възможност да отхвърлите много от вашите изостанала и създаващи ви проблеми задачи.
  Здраве: Здравето ви е нестабилно, отпаднали сте, но не се вживявайте, защото причината може да е напрежение или простуда. Ако сте неразположени повече от седмица, отидете на лекар, за да не си внушите проблем, които ви депресира допълнително. Бъдете внимателни в дните 4-6 и 31 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: През юли сте склонни да се вживявате в липсата на чувства или да обвинявате половинката си, че не ви обича достатъчно, но така вредите на отношенията. Заради упоритото ви бягство от семейните ви задължения току виж намерила разтуха извън дома.
 • Овен
  Работа: Месецът е подходящ да стабилизирате и хармонизирате отношенията си с вашите делови партньори и да съхраните завоюваните позиции. Това може да се случи и ако спазите изискването на Съдбата в периода 8-31 юли, по време на ретроградното движение на Меркурий и не се впускате в начинания, за които не сте подготвени, само защото някой ви ги е предложил, а вие не успявате да устоите на изкушението да блеснете.
  Здраве: Здравето ви зависи от неумението да владеете гнева си и и може да ви създаде проблеми, които да ви принудят да си вземете продължителна почивка, особено ако усетите проява на мигрена или проблеми със зрението на 22-24 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Семейните да използват месеца, за да стабилизират отношенията си и да направят крачката към изясняване на причините за разправиите у дома. За пореден път сте подвластни на съвети на ваши роднини и сами си вредите, ако допуснете намесата им.
 • Рак
  Работа: Готови сте да обиждате вашите партньори и подчинени. Рискувате да си спечелите врагове, които ще бойкотират работата ви. По-добре мълчаливо се отдайте на обичайните си ежедневни професионални задължения, без да се опитвате да заставате срещу себе си. При необходимост се освободете от ваши некоректни подчинени. Сторете го именно през юли, за да избегнете бъдещи проблеми, дори и в периода 8-31 юли, когато Меркурий е ретрограден.
  Здраве: От вас зависи да съхраните отличната си форма и доброто си здраве през месеца, в чиято първа половина властва вашия знак. Бъдете внимателни с храната и не купувайте продукти, без да гледате срока им на годност, защото сте податливи на проблеми със стомаха особено в дните 2-4 и 29-31 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Помислете си за вашите забежки встрани. Ако не сте щастливи и не живеете в хармония, е време да прецените дали си струва да продължите брака или интимната си връзка или е по-добре да се разделите.
 • Риби
  Работа: Заради Юпитер и вибрация 3 пътувайте през първата седмица на месеца. Не забравяйте, че в периода 8-31 Меркурий е в ретроградното си движение. Проверявайте законовите разпоредби и у нас и зад граница, за да сте сигурни, че спазвате и международните изисквания. От вас зависи да планирате така месеца си, че да имате време да поставите подписа си под договорените проекти и инвестиции.
  Здраве: През цели месец работата ви трябва да редувате с почивка, въпреки че не сте склонни да губите време в грижи за себе си. Здравето ви е стабилно, ако сте внимателни в периода 19-22 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Щастливите са склонни на изневери по време на пътуване, на което са без брачната си половинка, а последиците може да се окажат с необратим финал. Не бива да проваляте живота си заради едно мимолетно увлечение. Нещастните да направят крачката към раздяла.
 • Скорпион
  Работа: Поставете началото на новите си проекти и на инвестициите, които са свързани с тях, но не влагайте пари в страничен бизнес, който не е пряко свързан с вас, особено в периода 8-31 юли, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Внимавайте и не се поддавайте на опитите на ваши стари партньори отново да влязат в живота ви, за да ви навредят.
  Здраве: Ако не ви харесва вашето обкръжение или пък отношенията във вашето семейство, няма да се чувствате добре здравословно, ще сте отпаднали или пък с настинка, която ще ви споходи неочаквано. Оплакванията ви може да са обострени в периода 10-12 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Не допускайте изневяра, защото прошка няма да получите, а разводът ще ви изненада неприятно. От вас зависи, ако сте щастливи, да съхраните брака си Ако сте нещастни се разведете, но като разумни и интелигенти хора.

 • Стрелец
  Работа: Не си струва да си създавате неприятели, които зад обещания да ви подкрепят правят планове за вреда. От вас зависи да избегнете начинанията, освен ако не са планирани предварително, но все пак, ако е възможно ги отложете за следващия месец заради периода 8 - 31 юли, когато Меркурий е все още в своето ретроградно движение. Не бива да правите промени или да внасяте нови предложения.
  Здраве: Ако се оплаквате от главоболие и липса на апетит, от стягане в коремната област и проблеми с черния дроб, причината е в нестабилната ви психика и нежелание да си поставите само една цел, особено в периода 12-14 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Дразни ви поредната намеса на ваши роднини, които не ви позволяват да имате право на лична свобода. Ако сте семейни, не ги допускайте в дома си. Ако не сте щастливи в брака, правото на избор дали ще се развеждате е ваше, а не на "добронамерени" съветници.
 • Телец
  Работа: Не бива да рискувате заради ината си с инвестиции и да искате на всяка цена да наложите мнението си, защото ще навредите и на вашите партньори и на фирмата си, особено в периода 8-31 юли, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Удобната забрава на собствените грешки също ви вреди, ако не анализирате пропуските си и не коригирате действията си.
  Здраве: Ако сте си взели отпуск или планирате пътувания през почивните дни на този месец, не забравяйте, че сте податливи на простуди, дори и край морето или в планината особено в дните 24-27 юли, когато Луната е във вашия знак.
  Любов: Съветвам семейните, подвластни на знака да не прекаляват с изискванията у дома. Няма как постоянно да се жалвате от служебната си заетост и да очаквате съчувствие, дори и когато забравяте домашните си задължения, но диалог с партньорите ви липсва.