С течение на времето половият акт носи на партньорите по-малко удоволствие, липсват им новост, страст, емоции. За да подобрите отношенията с любимия човек, се препоръчват различни неща – примерно, стремеж към изненади в секса, различни трикове, хватки които ще добавят пипер към сексуалното изживяване и ще донесат максимално удоволствие и на двамата.

Не е трудно да изненадате партньор в секса: препоръчително е да предложите да играете ролеви игри, да правите любов на нови позиции или места, да правите еротичен масаж, да изпълните чувствен танц, да купите плътско и оскъдно бельо и да се срещнете с любимия човек в него.

Снимка: iStock

Ролеви игри

За да изненадате партньора си в секса, трябва да го поканите да играе ролеви игри. Това е много вълнуващо за някои, защото изглежда, че половия акт се случва със съвсем различен човек. Ако наистина искате да изненадате партньора си в секса, препоръчително е предварително да купите еротичен костюм, да го посрещнете с него и да играете роля в зависимост от тоалета, ситуацията и въображението ви. Това ще има траен ефект върху него. Той бързо ще се развълнува и правенето на любов ще донесе много нови емоции. А може просто да го порещнете във възбуждащо бельо.

Снимка: iStock

Изключителна прелюдия

За да направите това, можете да изпълните еротичен стриптийз или чувствен танц. Ако мъжът иска да изненада любимата си в секса, тогава му се препоръчва да направи масаж, като въздейства върху ерогенните зони с лед. Стимулирането на гениталните също ще повлияе върху качеството на половия акт. Не се срамувайте, ако трябва да направите на партньора си орална любов. Вълнението ще бъде много силно, така че оргазмът ще дойде много бързо.

Снимка: iStock

Пози

За разнообразяването на сексуалния живот, трябва да почете малко специална литература и да го поканите да прави любов в нови пози. Необичайното положение на телата ще ви помогне да получите допълнително удоволствие и да се насладите максимално на действието.

За да изненадате партньора си в секса, можете да поемете контрола над процеса и да правите любов в позата на „ездачка”. Тя се смята за най-еротична и чувствена. Партньорите могат да получат голямо удоволствие от половия акт в "кучешка" поза. Една жена бързо ще стигне до оргазъм, тъй като в тази позиция вагината се стимулира активно.

Снимка: iStock

Горещ секс

Той може да се случи и извън леглото. Правенето на любов може да бъде горещо, ако отидете в банята, докато партньорът ви си взима душ, и се присъедините към него. Можете също да помолите партньора си да спре колата и да се нахвърли върху него - със сигурност той няма да има нищо против. Секс на масата преди или след закуска ще доведе до много приятни емоции. Ще искате да повторите това действие повече от веднъж, защото е много вълнуващо и самата мисъл за подобен полов акт възбужда и двамата партньори.

Снимка: iStock

Изобщо, ако искате да изненадате партньора си в секса, препоръчително е да сте активни по време на процеса. Мъжът може да стимулира клитора, ануса, гърдите на избраницата, а жената може да стимулира простатата, тестисите, пише още БГНЕС. Не се срамувайте да изразявате емоциите си по време на полов акт. Благодарение на тях партньорът ще знае, че любимата му наистина се радва и не изпитва удоволствие. 

  • Две ТОП упражнения за стегнато и секси тяло (ВИДЕО)
  • 3-те зодии, които се влюбват най-лесно. И ти ли?
  • "Помня много добре как лежа и плача - оргазъм, къде си оргазъм? А той не идва!" (ВИДЕО)
  • Джулиана Гани: Фатално привлечена съм от дрехи, обувки и естетични корекции! (СНИМКИ)
  • В чантата на Наталия Кобилкина - Обичам да имам много пари до мен! (ВИДЕО)
  • 10 любопитни факта за класиката с Майкъл Дъглас и Глен Клоуз „Фатално привличане“
  • Антония Йорданова: Бъди индивидуалист, когато изграждаш собствена визия (ВИДЕО)
  • Как мъжете да разбират по-добре жените - топ съвети от психотерапевт
  • Наталия Кобилкина в "Малки разговори": Мога да накарам всяка жена да оргазмира! (ВИДЕО)
  • FIT LADY: Две много яки упражнения за стегнато тяло (ВИДЕО)