Ива Русинова и Ангел Караньотов пренесоха адреналина от високите скорости и в личните си отношения. Ива Русинова е първата жена дрифт пилот, която е и особено атрактивна. Имала е желание да стане лекар, увличала се е по биологията и химията, но в крайна сметка е станала „доктор на машините”. Първият й сблъсък с автомобил бил наистина сблъсък. Щом взела книжка, Ива се е качила на Витоша, за да изпробва уменията си и се е спряла... в едно дърво. Резултатът бил доста неприятен. Но това не отказало хубавицата от автомобилите.

С бензин и адреналин в кръвта е и половинката й Ангел Караньотов. Той обаче е фен на моторите. 4-кратен шампион е по супермото, шампион по супербайк и носител на още титли. Ангел е син на известната актриса Аня Пенчева и бившият лекоатлет Ивайло Караньотов.

През 2020 г. Ива и Ангел, които са двойка четвърта година, са пред прага на важно и много отговорно събитие в живота си – ще стават родители. Как са стигнали дотук или как са успели да уловят ритъма на двете си сърца в едно - разказват пред Ladyzone.bg.

 • Паолина и Симеон Йотови са сред 128-те двойки в столицата, които си казаха „Да” на 20.02.2020 г.
 • Дона Петкова и Николо Коцев: Когато и двамата в една връзка са готови да се жертват за другия, нещата се получават
 • Любовна история: Голди Хоун и Кърт Ръсел - 36 години заедно, но не искат и да чуят за брак
 • Амал Аламудин е жената, която накара Джордж Клуни да чака 20 минути, преди да каже "Да"
 • Мила Иванова от Солунска 16: Без любов не може!
 • Мила Кунис и Аштън Къчър – любов като от романтичен филм
 • Любовната история на Лиъм Нийсън – 16 години безусловна обич и след това трагедия
 • Антония Апостолова: Любовта е по-силна от способността ни да я унищожаваме
 • Любовна история: Виктория има 14 годежни пръстена от Дейвид Бекъм в знак на чувствата му
 • Антон и Темз, чиято любов към четенето споява сърцата им в едно
 • Хоакин Финикс и Руни Мара: Любовта, която яде веган бургери
 • Меги Димчева от "Търси се": Обичаме на годишнината от сватбата си да ходим в Родопите
 • Светослав Иванов и Вяра Деянова, за които семейството е смисъл и любов
 • Стивън и Табита Кинг - защо Краля на хоръра дължи всичко на жената до себе си
 • Любовна история: Пенелопе Круз и Хавиер Бардем чакат 15 години, за да бъдат заедно
 • Щефани Щал: В основата на щастливата връзка е да бъдеш открит
 • Любовта не е...
 • Славея Сиракова: Несравнимо е да усещам дъщеря си под сърцето си

Ива, знам, че не си харасвала „моторджиите” и си била категорична, че никога няма да имаш мъж, който си пада по моторите. Кога за първи път чу за Ангел Караньотов?

Ива: „Чух“ за него от социалните мрежи, така както в днешно време е нормално всеки да познава всеки от там. Знаех само, че се състезава с мотори, но нищо повече. Никога не сме си писали и не сме си комуникирали. „Случайно“ се засякохме 2-3 пъти, в които просто се поздравихме. Но случайни неща няма и последният път всъщност той беше видял колата ми, паркирана на бензиностанция и беше взел решение да спре, да ме намери и да ме заговори. Разговорът премина във возене в колата му. Още тогава ми даде да я карам. Подкарах на дрифт на един полигон и му скъсах чисто новите 19“ гуми, за което твърди, че въпреки че го е хванало яд, от този момент се е влюбил в мен. На сутринта ми беше пратил смс: „Може да нямам гуми на колата, но по-важното е, че вътре тя ухае на теб“.

След тази първа среща нещата продължиха в духа на возенето в моята или неговата кола през вечер, зимни тренировки по планините и много разговори за живота. Той беше много, много настоятелен. На Нова година ми изпрати съобщение: „За новата година ти пожелавам само себе си“. И пожеланието му се сбъдна в близките няколко дни. Така в един момент се озовах у тях, където си останах и до ден-днешен.

Личен архив

 

Ти или той е първият забелязал другия?

Ива: Мисля, че по-скоро той, тъй като той ме е гледал по дрифт шоута и състезания още през 2012 година, когато аз дори не бях чувала за него. Първата стъпка беше негова, аз просто се оставих на течението и наблюдавах с какъв човек си имам работа.

Ангел: Аз, разбира се. До 3-тия месец от запознанството ни се съмнявах дали ми знае името и дали изобщо при следващата ни среща ще се сети кой съм. Беше голямо напрежение...

Кога и как се запознахте?

Ива: Самото официално запознанство беше на първото ни случайно засичане в столичен мол, където аз бях с една приятелка и тя ми го представи официално, така че да се запознаем с по една дума, но истинското ни опознаване беше на въпросната бензиностанция.

Ангел: Тя силно ми натрапваше какви са мотористите, че с по-малки (разликата им е 4 години, б.а.) не се среща, че това е губене на време и да си гледам малчуганския живот. Това беше нашето запознанство.

А как пламна любовта? Дрифт, означава хлъзгане, та как се хлъзна емоционално?

Ива: Аз хич не съм от влюбчивите хора, много съм свободолюбива и независима, а любовта, такава каквато съм я познавала дотогава, ми се струваше ограничаваща и лишаваща. Никога не бях обичала дотогава. Но след истинския дрифт, на който както споменах, се наслаждавахме още от първата среща, малко по малко започнах да го опознавам. По човек като него е трудно да не се подхлъзнеш, колкото и да си корав - красив, млад, умен, възпитан и истински джентълмен. Той постепенно ме отмени във всички мъжки неща, които бях свикнала да правя сама. Някак си за първи път се почувствах жена. Моментът, в който си помислих: „Аз май го обичам това момче“, беше, когато една сутрин си тръгвах от тях за работа, а той беше на снега по джапанки и зимна шапка, със замръзнал нос и почервенели палци на краката. Току-що беше изринал целия двор и колата ми от снега, за да изляза, а преди това ми беше направил най-вкусната закуска и кафе (което прави и до ден-днешен, без да пропуска 4 години).

Кой от двама ви пръв събра кураж да признае чувствата си?

Ива: Мисля, че беше отново той. Бяхме се сдърпали за нещо и той дойде пред нас да ме търси и да си ме прибере обратно вкъщи. Аз никога не казвам извинявай, никога не признавам, че не съм права и когато сме се карали за нещо, винаги той е преглъщал егото си и е идвал при мен. Благодаря му за това. Защото с годините ме направи човек, а бях истинско дърво. Той ме направи и жена - нежна и разбираща, а вече и майка.

Ангел: Един път беше избягала от мен и я търсих по улиците. Намерих я и вече я обичах.