Мила Кунис и Аштън Къчър са любима двойка на Холивуд и има защо – историята им прилича на излязла от романтичен филм. Ако сте запознати с жанра, няма как да не знаете, че като цяло историята се движи по една и съща схема – в първо действие двамата са принудени да бъдат заедно по някаква причина, но не се харесват много, след това всеки започва да гони личното си щастие, но не му се получава, към края се срещат отново, между тях пламва любов и в последното действие заживяват дълго и щастливо. Точно така протича и романтичната история на Мила и Аштън.

Снимка: Getty Images

Първо действие, в което двамата се срещат и не се харесват

Мила Кунис и Аштън Къчър се запознават на снимачната площадка на сериала „Шеметни години“. По това време Аштън е на 19, а Мила е само на 14, тъй като на прослушването е излъгала за възрастта си и когато се е разбрало, са предпочели да я задържат, вместо да сменят актрисата.

Двамата играят ролите на Келсо и Джаки, които са гаджета. И въпреки че са били заедно на екрана, в реалния живот не са имали никакъв интерес един към друг. Аштън не е обръщал внимание на доста по-младото от него момиче, а Мила направо го е презирала, защото го е смятала за красив малоумник, с когото е невъзможно да имат общи интереси.

Снимка: Getty Images

Именно в сериала Мила Кунис за пръв път целува момче и това е Аштън Къчър. И двамата много се смущават – тя защото ѝ е за пръв път, а той заради огромната възрастова разлика.

 

Беше много странно. Не знаех изобщо дали е законно да го правя. Тя беше само на 14! И я чувствах като по-малка сестра.

Аштън Къчър за първата целувка с Мила Кунис

Второ действие, в което всеки от тях поема по своя път и не успява да намери щастието

След края на сериала, всеки тръгва по свой път.

Мила и Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

Мила Кунис, която продължава с актьорската си кариера, започва дълга връзка със звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин, която продължава 8 години. Кълкин, който по това време си е дал почивка от авторството, става упора на Мила Кунис, за да може тя да развива своята кариера.

Двамата пазят подробностите около връзката си в тайна, защото интересът около личния живот на Кълкин е огромен.

Беше невъзможно да се разхождаш с Маколи Кълкин по улицата. Той винаги привличаше погледите и феновете започваха да пищят, когато го видят. Не знаеха как да реагират. Не беше като нормалното отношение към звезда. Всички се държаха ненормално около него.

Мила Кунис за връзката си с Маколи Кълкин

Когато през 2010 г. стана ясно, че връзката им е приключила, никаква допълнителна информация не излезе на бял сват. Единствено след години Мила Кунис призна, че грешката е била в нея и тя е провалила връзката им, но не уточни как.

Днес Маколи Кълкин излиза с бившата звезда на Дисни Бренда Сонг и двамата работят за дете:

За бърните връзки на Аштън Къчър, брака му с Деми Нур и за това как най-накрая се е събрал с Мила Кунис може да прочетете на следващата страница >>>

Аштън и Деми Мур

Снимка: Getty Images

Историята на връзките на Аштън Къчър е доста по-вълнуваща, не само защото има повече какво да ни предложи, но и защото е доста по-бурна.

За пръв път истории за личния му живот излизат на първа страница във вестниците още когато е звезда от „шеметни години“ и то по много неприятна причина. Младата жена, с която Къчър има връзка, е жестоко убита в дома си и той се оказва един от най-важните свидетели.

През следващите години Къчър има поредица от връзки с известни жени, сред които са Дженюъри Джоунс, Ашли Скот и Британи Мърфи, която почина няколко години след раздялата им.

През 2005 Къчър се жени за Деми Мур и новото семейство веднага попадна в светлините на медийното внимание. Деми е с 15 години по-възрастна от него и има три деца от предишния си брак с Брус Уилис.

Снимка: Getty Images

Деми и Аштън не са щастливо семейство и през 2013 г. се разделят, а подробности за отношенията им продължават да излизат на бял свят и днес, особено след като Мур публикува автобиографичната си книга:

Трето действие, в което се срещат пак и се виждат по нов начин

Аштън Къчър и Мила Кунис се срещат отново през 2012 г. на наградите „Златен глобус“. Къчър седял на седалката пред нея и по време на цялата церемония Мила се чудела кой е този висок и красив мъж. Чак в края на церемонията разбрала, че това всъщност е някогашната ѝ екранна любов.

Снимка: Getty Images

Същата вечер Аштън я поканил на парти и тя приела, без да знае, че целта му всъщност е да я запознае със свой приятел, който си търсел гадже. Въпросният приятел така и не дошъл, но Аштън и Мила най-сетне станали приятели – 14 години след като се срещнали за пръв път.

След развода на Аштън приятелството им прераснало в нещо повече и през 2015 г. двамата сключили брак.

Четвърто действие, в което разбират, че са един за друг

Снимка: Getty Images

Любовта между Аштън Къчър и Мила Кунис не започва изведнъж. Всъщност двамата просто си стискат ръцете и се разбират, че ще излизат известно време заедно, за да видят как е. Без да обещават и да очакват нищо.

Това обаче не продължило дълго, тъй като и двамата осъзнали, че се страхуват да не изгубят другия човек. Уговорката без обещания и очаквания вече не вършела работа. Двамата заживели заедно, през октомври 2014 се ражда дъщеря им Уайът, а през 2015 г. се женят.

Снимка: Getty Images

17 месеца по-късно се появил и синът им Димитри.

Днес двамата са щастливи и са благодарни, че са се намерили. Сякаш съдбата цял живот ги е тласкала един към друг, преди да разберат, че са перфектната двойка.

Той ме кара да се смея всеки ден. След 60 години, когато ще съм старица, се надявам той да е все още при мен и да ме разсмива. Това е най-хубавият подарък, който може да направиш на някого.

Мила Кунис

  • Паолина и Симеон Йотови са сред 128-те двойки в столицата, които си казаха „Да” на 20.02.2020 г.
  • Дона Петкова и Николо Коцев: Когато и двамата в една връзка са готови да се жертват за другия, нещата се получават
  • Любовна история: Голди Хоун и Кърт Ръсел - 36 години заедно, но не искат и да чуят за брак
  • Амал Аламудин е жената, която накара Джордж Клуни да чака 20 минути, преди да каже "Да"
  • Мила Иванова от Солунска 16: Без любов не може!
  • Любовната история на Лиъм Нийсън – 16 години безусловна обич и след това трагедия
  • Антония Апостолова: Любовта е по-силна от способността ни да я унищожаваме
  • Любовна история: Виктория има 14 годежни пръстена от Дейвид Бекъм в знак на чувствата му
  • Антон и Темз, чиято любов към четенето споява сърцата им в едно
  • Хоакин Финикс и Руни Мара: Любовта, която яде веган бургери