Мила Кунис и Аштън Къчър са любима двойка на Холивуд и има защо – историята им прилича на излязла от романтичен филм. Ако сте запознати с жанра, няма как да не знаете, че като цяло историята се движи по една и съща схема – в първо действие двамата са принудени да бъдат заедно по някаква причина, но не се харесват много, след това всеки започва да гони личното си щастие, но не му се получава, към края се срещат отново, между тях пламва любов и в последното действие заживяват дълго и щастливо. Точно така протича и романтичната история на Мила и Аштън.

Снимка: Getty Images

Първо действие, в което двамата се срещат и не се харесват

Мила Кунис и Аштън Къчър се запознават на снимачната площадка на сериала „Шеметни години“. По това време Аштън е на 19, а Мила е само на 14, тъй като на прослушването е излъгала за възрастта си и когато се е разбрало, са предпочели да я задържат, вместо да сменят актрисата.

Двамата играят ролите на Келсо и Джаки, които са гаджета. И въпреки че са били заедно на екрана, в реалния живот не са имали никакъв интерес един към друг. Аштън не е обръщал внимание на доста по-младото от него момиче, а Мила направо го е презирала, защото го е смятала за красив малоумник, с когото е невъзможно да имат общи интереси.

Снимка: Getty Images

Именно в сериала Мила Кунис за пръв път целува момче и това е Аштън Къчър. И двамата много се смущават – тя защото ѝ е за пръв път, а той заради огромната възрастова разлика.

 

Беше много странно. Не знаех изобщо дали е законно да го правя. Тя беше само на 14! И я чувствах като по-малка сестра.

Аштън Къчър за първата целувка с Мила Кунис

Второ действие, в което всеки от тях поема по своя път и не успява да намери щастието

След края на сериала, всеки тръгва по свой път.

Мила и Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

Мила Кунис, която продължава с актьорската си кариера, започва дълга връзка със звездата от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин, която продължава 8 години. Кълкин, който по това време си е дал почивка от авторството, става упора на Мила Кунис, за да може тя да развива своята кариера.

Двамата пазят подробностите около връзката си в тайна, защото интересът около личния живот на Кълкин е огромен.

Беше невъзможно да се разхождаш с Маколи Кълкин по улицата. Той винаги привличаше погледите и феновете започваха да пищят, когато го видят. Не знаеха как да реагират. Не беше като нормалното отношение към звезда. Всички се държаха ненормално около него.

Мила Кунис за връзката си с Маколи Кълкин

Когато през 2010 г. стана ясно, че връзката им е приключила, никаква допълнителна информация не излезе на бял сват. Единствено след години Мила Кунис призна, че грешката е била в нея и тя е провалила връзката им, но не уточни как.

Днес Маколи Кълкин излиза с бившата звезда на Дисни Бренда Сонг и двамата работят за дете:

За бърните връзки на Аштън Къчър, брака му с Деми Нур и за това как най-накрая се е събрал с Мила Кунис може да прочетете на следващата страница >>>