Маколи Кълкин и партньорката му Бренда Сонг правят сериозни опити да имат бебе. 39-годишният актьор е заедно със звездата от "Лудориите на Зак и Коди" (Suite Life of Zack and Cody) от 2017 г. насам.

"Ние работим усилено. Изчисляваме точното време за зачеване. Защото нищо не е по-възбуждащо от това, когато половинката ви влезе в стаята и каже: "Скъпи, в овулация съм", споделя Маколи Кълкин в интервю за списание "Ескуайър".

Маколи Кълкин стана световноизвестен още като хлапе с участието си в кино сагата "Сам вкъщи" - и очевидно вече няма търпение самият той да има деца, тъй като забелязва, че тялото му започва да се променя с напредване на възрастта и иска да създаде семейство, докато е още млад.

Актьорът описва себе си като "домошар", с което 31-годишна Бренда е съгласна.

"Хората не осъзнават колко изключително мил, лоялен, сладък и умен е той. Наистина това, което прави Маколи толкова специален, е, че той е толкова неапологичен. Той знае кой е и се чувства 100% ОК с това. А това за мен е невероятно секси качество. Той работи много усилено, за да бъде човекът, който е", споделя Бренда за него.

"Аз съм човек на простите удоволствия", казва Маколи, който се чувства повече от доволен да си вземе гореща вана, преди да прекара времето си с Бренда вкъщи.