В материалите, публикувани тук, ще намерите интересен подход към храната, спомени и рецепти от детството, разходки с кулинарни корифеи из цял свят.


  • Шоколадови бонбони с черен чесън и бекон - хит през есента
  • Замирише ли на печени чушки...
  • Днес е Малка Богородица – какво се яде?
  • 10 български готвачи режат лук. A ние плачем - от смях и люто! (ВИДЕО)
  • Международен ден на бирата: как пивото прави секса по-добър
  • Какво да сготвим за Петровден?
  • Три страхотни коктейла за вашето необичайно лятно парти
  • Как да съхраняваме еньовденските билки, за да са най-ароматни и полезни?
  • Неочаквана комбинация - летни коктейли с чай (рецепта)
  • Какво се крие зад известния израз "Ще дойде Видовден"?
  • Един класически и 8 нестандартни коктейла с джин и тоник
  • Вижте съветите на chef Силвена Роу към родителите на злояди деца
  • Какъв мъфин си според зодията
  • Какви подправки да използвате за ястията на Великден
  • Великолепният шоколадов козунак на шеф Силвена Роу само с 2 яйца
  • За всеки вкус има рецепта
  • Шеф Силвена Роу разкри тайната на домашния усукан козунак (+РЕЦЕПТА)
  • Пекар меси хляб с цветовете на украинското знаме, слага специален надпис на коричката
  • Здравословните козунаци тази година ще са без глутен, с квас и за 40 лв. килограма
  • Запиши се за кастинг! Следващият MasterChef на България може да си ти!
    bTV