Бебе проплака в дома на поп фолк певицата Камелия навръх Великден. Новината съобщи самата тя в своя Инстаграм профил с думите:

„Честит Великден! За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ . Имаме си БЕБЕ . Благодаря на всеки помогнал за раждането ти,мило наше ВСИЧКО….“

Изпълнителката не споделя повече подробности за пола и името, но пък снимката, с която показа бебчето, беше достатъчно красноречива.

Под публикацията Камелия получи десетки поздравления, включително от своите колежки Мария и Рени, поп певицата Нели Рангелова и плеймейтката Златка Райкова.


Преди няколко месеца Камелия и любимият й Цветин отбелязаха 25 години заедно. Тогава 52-годишната фолк певица се обясни в любов, подчертавайки, че той е мъжът, който я кара да се чувства истинска жена.

„Ти си мъжът, който ме кара да се чувствам истинска жена. Влюбих се в теб от пръв поглед. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря ти, че правиш живота ни невероятно преживяване. Обичам те.“На Цветница, когато и двамата празнуват, Камелия пък изненадващо разкри, че с Цветин са женени от 7 години.

"Цветница е. Честит празник, мили хора… Бъдете живи и здрави. Да сме живи и здрави и ние с тебе, любов. Животът ми с теб всеки ден е цветен и красив. За това съм много щастлива, че преди седем години станах твоя съпруга. Обичам те.“

Вижте какво сподели Камелия по време на участието си в COOLt: