Австралийският актьор Хю Джакман е решил да се отърве от триетажния си апартамент в центъра на Манхатън, съобщава "Ню Йорк Поуст".

Актьорът, който изпълнява ролята на Върколак, е пуснал за продажба имота си, който се намира в Уест Вилидж в Ню Йорк. Апартаментът се намира на "Пери Стрийт" 176. Джакман купи имота през 2008 г. за 21 млн. долара, а сега иска 38,9 млн. долара, тъй като след покупката е ремонтиран няколко пъти.

Площта на обекта е 1021,9 кв.м. Прозорците от пода до тавана предлагат гледка към река Хъдзън и силуета на Ню Йорк. Обектът заема от осми до десети етаж на къщата, които са свързани помежду си с вита стълба.

Апартаментът разполага с пет спални и същия брой бани, както и два допълнителни санитарни възела. Освен това има стая за почивка, хол на две нива, кабинет с камина, съблекалня, спортна зона, кухня и трапезария.

От всеки етаж на апартамента можете да отидете на терасата. Друга особеност на обекта брокерите посочиха сауната, която се намира в спалнята на собственика, пише още БГНЕС.

По-рано през май в Манхатън бе обявена продажбата бившия апартамент на един от водещите на телевизионното шоу "Следващият топ модел на Америка" Джей Мануел. Настоящите собственици са поискали 3,25 млн. за съоръжението от 210 кв. м с две бани и две спални.