„Обичам те с цялото си сърце“, написа актьорът Хю Джакман на съпругата си в Instagram. И никой не се съмнява в това, защото двамата са заедно вече 26-години. Връзката им устоя на всички предизвикателства, на огромната слава на Хю и на възрастовата им разлика.

„Днес отбелязвам 26 години брак с невероятната ми жена“, написа той. „Всеки ден е пълен с толкова много смях, радост и игра на табла. Деб, ти осветяваш живота ми.“

На следващата страница може да прочетете повече за романтичната история на Хю Джакман и Дебора Фърнес >>>

Снимка: Getty Images

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала „Корели“, в който Джакман получава първата си по-голяма роля. Дебора е с 13 години по-възрастна от Хю, но това не пречи двамата да се влюбят.

Снимка: Getty Images

През следващите години актрисата оставя на заден план киното, за да се занимава с хуманитарна дейност, докато същевременно Хю Джакман се превръща в един от най-успешните актьори в Холивуд, благодарение на ролята на Върколака в „Х-мен“. Това обаче по никакъв начин не променя отношенията им.

Снимка: Getty Images

Хю и Дебора мечтаят да имат деца, но след два спонтанни аборта става ясно, че жената едва ли ще успее да роди. В крайна сметка двойката решава да осинови две деца – момче и момиче, родени през 2000 и 2005 година.

Още по темата: