Когато преди около месец стана ясно, че Киану Рийвс излиза с художничката Александра Грант, много хора коментираха, че тя е твърде стара за него… макар че е с 9 години по-млада от актьора от „Матрицата“. Просто сме свикнали да виждаме звездите с жени, с които имат двуцифрена разлика във възрастта.

Но не всички актьори, спортисти и богати мъже държат на младостта преди всичко. Някои от тях са успели да намерят любовта в лицето на по-възрастни жена. Ето кои са 12-те най-известни такива случаи:

1. Аштън Къчър и Деми Мур

Снимка: profimedia.bg

Много жени въздишат по Аштън Къчър не само заради външността му, но и заради страхотната му връзка с Мила Кунис, с която се запознава на снимачната площадка на сериала „Шеметни години“. Преди да се събере с Кунис (да не надяваме завинаги), Аштън имаше друга съпруга и като двойка бяха не по-малко популярни.

Когато Къчър и 15 години по-възрастната Деми Мур започнаха да излизат през 2005 г., всички говореха за тях. Къчър беше третият мъж на актрисата, след Фреди Мур, чието име тя запази след развода и Брус Уилис. И макар по това време актрисата вече да беше в залеза на славата си, все пак беше една от най-популярните жени в Холивуд.

Снимка: profimedia.bg

Двамата останаха заедно до 2011 година, когато се разделиха, а през 2013 г. официално се разведоха. След разпадането на брака му с Мур, Аштън Къчър се ожени за Мила Кунис. Деми Мур никога не се е омъжвала след това. Любопитно е, че след като започнаха да излизат с Деми Мур, кариерите на Брус Уилис и на Аштън Къчър тръгнаха нагоре. Може би бракът с нея носи късмет.

2. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Снимка: profimedia.bg

Много по-красива и романтична е любовната история на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала „Корели“, в който Джакман получава първата си по-голяма роля. Дебора е с 13 години по-възрастна от Хю, но това не пречи двамата да се влюбят.

През следващите години актрисата оставя на заден план киното, за да се занимава с хуманитарна дейност, докато същевременно Хю Джакман се превръща в един от най-успешните актьори в Холивуд, благодарение на ролята на Върколака в „Х-мен“. Това обаче по никакъв начин не променя отношенията им и те са заедно дори днес.

Снимка: profimedia.bg

Хю и Дебора мечтаят да имат деца, но след два спонтанни аборта стана ясно, че жената едва ли ще успее да роди. В крайна сметка двойката решава да осинови две деца – момче и момиче, родени през 2000 и 2005 година.

3. Гай Ричи и Мадона

Снимка: profimedia.bg

Възрастовата разлика от 10 години се оказа една от най-интересните теми и при брака на поп певицата Мадона и британският режисьор Гай Ричи. Заради известността им, връзката им дълго време беше тема №1 за таблоидите.

Снимка: profimedia.bg

Двамата останаха женени осем години и през това време се сдобиха с едно дете, родено от Мадона и още едно, което беше осиновено. Мадона и Гай Ричи официално се разведоха през 2008 година. От тогава певицата не се е омъжвала, но режисьорът сключи брак с модела Джаки Ейнсли през 2015 година.

4. Роджър Мур и Дороти Скуирес

Снимка: profimedia.bg

Роджър Мур почина преди около две години на 89-годишна възраст. Той беше известен най-вече с участието си в 7 от филмите за тайния агент Джеймс Бонд.

Снимка: profimedia.bg

През годините актьорът се е женил 4 пъти, като вторият му брак беше за певицата Дороти Скуирес, която е с 12 години по-възрастна от него. Мур и Скуирес са женени от 1953 г. до 1968 г. Бракът им обаче никак не е лек и това става известно в медиите.

Вижте кои други мъже са избрали да бъдат с по-възрастни жени на следващата страница >>>