Преди няколко дни поп певицата Мадона оправда поредното си закъснение за концерт (този път с два часа) като каза, че „кралиците никога не закъсняват“. Но не всички считат Мадона за „кралица“ и една от жените, които най-яростно се противопоставят на самолично дадената ѝ титла е актрисата Бриджит Нилсен, позната на света най-вече като Червената Соня от едноименния (и обявен за толкова лош, че е направо добър) филм с участието на Арнолд Шварценегер.

Арнолд Шварценегер и Бриджид Нилсен в "Червената Соня" (1985 г.)
Снимка: profimedia.bg

Нилсен заяви неодобрението си към Мадона в американското токшоу „The Talk“ и си припомни случай отпреди повече от 30 години, в който е имала сблъсък (съвсем буквално) с поп певицата в клуб. Тогава Мадона е настъпила Бриджит и не ѝ се е извинила, но другата жена не ѝ е останала длъжна, нито се е изплашила от голямата ѝ популярност. Нилсен е зашлевила шамар на Мадона, след което веднага е била изхвърлена от няколко едри мъже, охраняващи поп иконата.

Отмъщението на Нилсен обаче не е свършило дотук. Няколко месеца по-късно актрисата се е срещнала със звездата Шон Пен, който по това време е бил женен за Мадона. Бриджит Нилсен се похвали по телевизията, че го е прелъстила и е преспала с него, само за да отмъсти на Мадона за грубото ѝ отношение. Всичко това се е случило през 1987 – две години преди Мадона и Шон Пен да се разведат.

Мадона и Шон Пен
Снимка: profimedia.bg

Това не е първият път, в който Бриджит Нилсен споменава аферата си с Шон Пен, но въпреки това тази история все още няма потвърждение. Изневярата на Шон Пен не е и единствената пикантна история, която се появи около Мадона през последните месеци. Неотдавна баскетболистът Денис Родман заяви, че певицата му е предложила 20 милиона, за да я забремени, но той е отказал.