Възрастта няма значение в любовта, особено ако си суперзвезда милионер. Вчера актьорът от „Капан за родители“ Денис Куейд обяви, че се е сгодил за приятелката си Лора Савоа, която е с 39 години по-млада от него. Куейд е на 65, а бъдещата му съпруга е едва на 26 – с година по-млада от сина на актьора.

Снимка: Getty Images

За някои хора връзката с жена, която би могла да ти е дъщеря, е табу, но не е нещо необичайно в Холивуд и в света на звездите. Тук ще ви припомним за 16 други звездни двойки, които имат повече от десетилетие разлика във възрастта си.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли – 20 години разлика

Снимка: Getty Images

Звездата от „Транспортер“ и актрисата модел са заедно от 2010 година. Тяхната разлика е едва половината от разликата на Куейд и Савоа, но все пак когато Стейтъм е завършвал средното училище, Роузи дори не е била родена.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт – 22 години разлика

Снимка: Getty Images

77-годишният Форд е женен за звездата от „Али Макбийл“ вече 9 години. Калиста е с 22 години по-млада от актьора, станал известен с ролите си на Хан Соло и Индиана Джоунс, но е само с година по-стара от сина му Бенджамин Форд.

Леонардо ди Каприо и Камила Мароне – 23 години разлика

Снимка: Getty Images

През декември 2017 г. се заговори, че носителят на Оскар излиза с модела Камила Мароне, която в момента е едва на 22 години. Това означава, че между нея и 44-годишния Дикаприо има 23 години разлика. За последно двамата бяха забелязани заедно през януари тази година, така че нямаме информация дали още са заедно и с кого излиза Леонардо ди Каприо.

Брус Уилис и Ема Хеминг – 23 години разлика

Снимка: Getty Images

Животът продължава с пълна сила за 64-годишният Брус Уилис, който стана един от най-обичаните екшън актьори през 1988 г., след като се снима в „Умирай трудно“. През 2009 г. той се ожени за модела Ема Хеминг, от която има вече две деца. Уилис обаче има и три дъщери с бившата си жена Деми Мур, като най-възрастната от тях е на 31 години – само 10 години по-млада от доведената си майка.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс – 25 години разлика

Снимка: Getty Images

Двамата големи актьори имат точно четвърт век разлика, тъй като празнуват рождените си дни на една и съща дата. Тази година Майкъл навърши 75, а съпругата му стана на 50. Тя е само с 10 години по-възрастна от най-големия син на актьора.

Вижте кои двойки имат дори по-голяма разлика във възрастта на следващата страница>>>