.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съпругата на Алек Болдуин е бременна за пети път само месеци след спонтанния аборт

LadyZone.bg | преди 4 седмици
Алек Болдуин
Снимка: Getty Images

Изглежда актьорът Алек Болдуин ще става баща за шести път. Съпругата му Хилария сподели радостната новина в Инстаграм и пусна запис, на който се чува туптенето на малкото сърчице:

„Още е много рано, но научихме, че в мен има малко човече, написа Хилария Болдуин. Звукът на това силно сърце ме изпълва със щастие, особено след загубата, която преживяхме през пролетта.“

Това е втората бременност на инструкторката по йога за тази година. През април Хилария обяви, че е бременна, но предупреди, че най-вероятно ще загуби детето си, защото пулсът му е много слаб. Няколко дни по-късно съобщи, че сърцето на бебето ѝ вече не бие.

Хилария, която е на 35 и Алек, който е на 61, са женени от 2012 г. и вече имат 4 деца. Алек има и една дъщеря от брака си с Ким Бейсингър, който завърши с драматичен развод и дълга съдебна битка за попечителство над момичето.

Въпреки щастието си, бременната Хилария не се опитва да заблуди никого, че се чувства добре физически: „Тези първи месеци са трудни заради гаденето и изтощението. Не искам да се преструвам, че се чувствам добре.“

Съпругата на Алек Болдуин не се притеснява да говори за загубата на нероденото си дете и се надява да помогне на други жена, които са в нейното положение, да разберат, че няма нищо срамно в това: „Не се срамувам заради това преживяване, написа тя в Инстаграм, след като пометна. Искам да помогна за премахването на стигмата около спонтанния аборт и да накарам хората да го приемат за нещо нормално. Има толкова много тайнственост около първото тримесечие.“

Алек Болдуин
Снимка: Getty Images

Преди около две седмици Алек Болдуин намекна, че скоро може да е баща на шесто дете, но до сега информацията не беше потвърдена.

Съпругата на Алек Болдуин показа бебето и тяло, за което само можем да мечтаем
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?