Девро Октейвиън Базил Джагър вероятно е най-младият фен на „Ролинг Стоунс“. Още повече, че малкият меломан със сигурност има осигурен достъп до бекстейджа, тъй като е син на легендарния музикант и фронтмен на групата Мик Джагър.

Преди няколко дни групата свири в американския град Джаксънвил, където за последно са имали концерт преди близо 30 години. На концерта присъства и приятелката на Джагър, балерината Мелани Хамрик, заедно с 2-годишния им син. Мелани качи снимка, на която се виждат тя и детето, на фона на многобройната публика.

75-годишният Джагър няма намерение да се жени за Малани Хамрик, която е само на 32. Двамата не живеят заедно, но музикантът е поел ангажимент да плаща издръжка за детето – по 150 000 долара годишно, докато Девро не навърши пълнолетие.

Рок звездата наскоро претърпя операция за смяна на сърдечна клапа. Това само забави, но не успя да спре планираното турне на „Ролинг Стоунс“ в Северна Америка. Мик Джагър има общо осем деца на възраст межди 2 и 48 години и вече е дядо на трима внуци.