Почитателите на сериала „Модерно семейство“ имат още една причина да очакват последния сезон на хитовия сериал. В него е планирано да се появят за кратко актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс и футболистът Дейвид Бекyм.

Кортни дори сподели снимки в гореща вана с международната футболна звезда, както и с актьорите Джеси Тейлър Фергюзън и Ерик Стоунстрийт, които играят гей двойка в сериала.

Сред последователите на Кортни Кокс в Инстаграм, които реагираха на снимката, беше и Дженифър Анистън. Колежката на Кортни от „Приятели“ отскоро е официално в Инстаграм, но очевидно много ѝ допада да ползва социалната мрежа и призна, че преди е имала фалшив профил, чрез който да следи какво качват звездите.

Да участва в „Модерно семейство“ е мечта на Дейвид Бекъм от години. Той и преди е посещавал снимачната площадка и е споделял, че със съпругата му Виктория са големи почитатели на комедията, в която участват Ед О‘Нийл и София Вергара.

Освен Кортни Кокс и Дейвид Бекъм, в последния 11-и сезон на „Модерно семейство“ ще видим и други звезди с малки роли – сред тях са Джордан Пийл, Елизабет Банкс и Едуарт Нортън. Всички, ангажирани със сериала са на мнение, че последният сезон ще е най-добър и феновете ще останат доволни, въпреки раздялата с любимите персонажи.