Към края на този месец излиза автобиографичната книга на Деми Мур, озаглавена „Отвътре навън“ и погледите отново се насочиха към американската актриса, певица и модел. В едно от интервютата си около премиерата на книгата, Деми направи шокиращо разкритие. Пред вестник „New York Times“ тя съобщи, че е била бременна от актьора Аштън Къчър, когато двамата бяха женени, но е загубила бебето. И не само това – Мур обвинява себе си за загубата на детето, защото по това време е била пристрастена към алкохола.

Актрисата беше женена за Аштън Къчър в периода 2005-2013 г., след като се разведе с Брус Уилис. През 2011 г. Аштън и Деми се разделиха, а година по-късно окончателно се разведоха. Сега вече знаем, че една от причините за това е било нероденото им дете. Когато това се е случило, тя е била в шестия месец и вече са знаели, че детето им ще е момиченце. Аштън и Деми дори са измислили име на неродената си дъщеря – Чаплин Рей.

Снимка: Getty Images

Деми Мур, която е с 15 години по-възрастна от Къчър, има три деца от предишния си брак, но Чаплин щеше да е първото дете на Аштън. След развода си, той се ожени за партньорката си от „Шеметни години“ Мила Кунис и вече имат две деца.

По време на бременността си с бебето на Къчър, Деми Мур вече е минавала 40-те, но това не е единствената причина за помятането. Тя признава, че е започнала да пие често и да злоупотребява с викодин по време на бременността, след като е открила, че съпругът ѝ изневерява.

Снимка: Getty Images

В семейството на Деми има история на злоупотреба с лекарства. Самата тя едва е успяла да спаси майка си още като дете, след като я е открила в безпомощно състояние след свръхдоза лекарства. Момичето е трябвало да бърка в гърлото на жената, за да я накара да повърне хапчетата, които е изпила. Мур сподели пред списание Harper's Bazaar, че в този момент съвсем ясно е почувствала, че детството ѝ е свършило.

Днес Деми Мур е на 56, но продължава да е икона на красотата ѝ стила. Неотдавна участва във фотосесия на Harper's Bazaar и сподели част от спомените си, които в включила в предстоящата си книга. Не беше пропусната и темата за прочутата ѝ снимка от началото на 90-те години, на която позира чисто гола и в напреднала бременност пред списание Vanity Fair.

На снимката, направена в пика на славата на актрисата, 28-годишната Деми е бременна с дъщеря си Скаут. Броят на списанието се превърна в един от най-коментираните и заклеймявани, а въпросната снимка днес се счита за една от най-важните фотографии, правени някога, тъй като за пръв път бременна гола жена се появява по павилионите за вестници и магазините за хранителни стоки.