Броени часове остават до старта на новия сезон на "Преди обед"! Деси Стоянова гостува в предаването "Тази неделя" по bTV, за да сподели за новото студио и новия екранен партньор до теб - Петър Дочев.

"На нас наистина ни предстои да отворим нова страница във вече 12-годишната история на "Преди обед". Започваме утре, точно в 9:30 ч.", каза Деси.

"Вече ще бъда в компанията на Петър Дочев. Нека зрителите да бъдат пред екраните, защото предстои той да даде първото си голямо телевизионно интервю в качеството си на водещ", сподели тя.

"Ще разберем много детайли от всичко, което е успял да преживее и да свърши през живота си досега. Както и кога и защо му се е налагало да се отстоява с юмруци", допълни Стоянова.

"Ще разберат как се е родила мечтата му да стане посланик и какво я е убило, както и как една случайна среща се е оказала съдбоносна, защото го насочва по пътя на изкуството – той е завършил НАТФИЗ и по професия е актьор", каза още Деси.

"Всеки трябва да бъде себе си – със своя характер и своето присъствие. И задължително да дава пространство на партньора си, защото изграждането на една двойка е процес", заяви тя.

Вижте какво още сподели Деси Стоянова във видеото най-горе.