Още преди 2 месеца стана ясно, че най-престижната награда на Съвета на модните дизайнери на Америка – Модна икона на годината, ще бъде връчена на латино дивата Дженифър Лопес. Всички очакваха да разберат как 49-годишната актриса и певица ще защити титлата и ще се появи на официалната церемония. Е, всичко това е факт, а Джей Ло беше зашеметяващата черешка на вечерта.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Придружена от своя годеник Алекс Родригес, Дженифър беше заложила на нещо, което е обичайно за нейния гардероб – шармантна разкроена пола и кроп топ Ralph Lauren в портокалово. Тоалетът показваше не само стилния й избор, но и стегнатия й корем, който съвсем очевидно е в перфектна форма.

Интересна подробност за сета, с който беше облечена Лопес, е че той е украсен с точно 43 200 кристала.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А годеникът й не пропусна да сподели с феновете в Инстаграм вълнението си преди церемонията, добавяйки: „Има много икони, но само една Дженифър Лопес, дами и господа.“

Професионалният и личен живот на 49-годишната латина в момента е много натоварен, защото двамата с Алекс подготвят сватба, а на 7 юни стартира турнето й, озаглавено „It's My Party“.

Във видеото може да видите Джей Ло и Алекс, пристигайки за церемонията, както и други знаменитости, които присъстваха.