Чък Норис е герой в много вицове и шеги за пословичната си сила. Но в реалния живот той е не по-малък герой. Актьорът спи в продължение на 5 месеца до болната си съпруга Джина Норис и успява да я върне към живота.

Успехът му във филмовите екшъни се дължи до голяма степен на факта, че неговата съпруга го подкрепя безусловно.

Снимка: Getty Images

Звездата от “Уокър, тексаският рейнджър” и моделът се женят през 1998 г. Две години след най-твърдото им "Да" двамата стават родители на близнаци. Те имат деца от предишни връзки.

През 2013 г. Джина трябвало да направи ядрено-магнитен резонанс, но контрастното вещество, което инжектират в тялото й, има проблемни последствия за здравето й. И в последващите дни след ЯМР, и месеци след това тя усещала тежък дискомфорт и парене. 

В интервюта тя сподея, че се е "чувствала като залята с киселина отвътре."

Състоянието й се влошавало всеки път, когато отивала в болницата до толкова, че била прикована на легло. В този момент, неизменно до нея, бил съпругът й. 

17 книги - толкова е прочел Чък Норис на съпругата си, докато седят край леглото й. Това споделя самият той в интервюта.

Снимка: Getty Images

Оказва се, че организмаът на Джина има остра реакция срещу вещество в контрастният агент, който се използва при ЯМР. Това е редкоземен метал, наречен гадолиний. 

Въпреки трудностите Чък Норис и съпругата му успяват да преодолеят този труден момент в живота си.

Двамата кръгла годишнина от брака си през 2018 година.

Завеждат и дело в съд в Сан Франциско с искане за 10 милиона долара обезщетение.

Според двамата случаят на Джена трябва да е предупреждение към хората за опасностите от гадолиний в контрастните вещества за ЯМР, който се натрупва в организма и може да причини проблеми дори при здрав черен дроб.