"Darbie" е алтернативата на Барби", споделя DARA, която се вихри в екстремни преследвания и бойни хореографии във видеото към новия й сингъл, като певицата изпълнява всички опасни каскади без дубльор.

"Вече съм се возила в количка, така че беше време да се возя върху капака на кола", заявява DARA. Без обезопасителни въжета, разбира се, за да станат нещата максимално екстремни. Защо не?

Снимка: Евгений Милов

"Darbie" се превърна се в незабавен хит. Дори докато пътувах в таксито за интервюто с нея, парчето звучеше по някакво радио. Не съм свикнал да вярвам в случайности, а да виждам успеха - над 1 млн. гледания в YouTube за новата продукция на 20-годишната поп звезда.

"Израснах на Ивана, Азис, AC/DC, Manowar и Metallica. В момента слушам много трап. И джаз, докато готвя", казва DARA в специалното интервю, което даде за LadyZone. По музиката на "Darbie" певицата работи с румънския продуцент Monoir, а текстът на българската версия пише заедно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. 

Какво още? Време е да научим детайлите директно от певицата - гледайте по-горе видеото с DARA (и клипа на "Darbie" по-долу, ако сте го пропуснали досега).