Чаровната актриса Боряна Братоева влиза в ново предизвикателство тази есен. Тя ще бъде една от водещите в новия сезон на „Гласът на България“. Ще й партнира Владимир Зомбори. 

Снимка: bTV Media Group

С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля! Нямам търпение и зрителите да разберат колко як сезон ги очаква!“ - споделя тя.

КОЯ Е БОРЯНА БРАТОЕВА?

1. Боряна Братоева е много лъчезарно момиче, което се вълнува от сърце за всичко, което й се случва. И има защо – едва във втори курс е избрана да участва в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”. 

2. В началото започва да учи рисуване, след това се запалва по математиката, накрая се впуска за две години в дебрите на правото и всичко това, за да реши накрая, че мястото й е в артистичните среди. 

Снимка: Евгений Милов

3. Тренирала е плуване и тенис. Опитва да тренирам и стрелба, но била много малка и не се получило. Ходила е също и на народни танци. 

4. Боряна обича да меси хляб. Любимата й рецепта е от един много стар тефтер и се нарича "Слънчева пита". Приготвя се със следните продукти: 1250 г брашно, 0,5 л хладка вода, 1 непълна супена лъжица сол, 3 супени лъжици растително масло, 3 яйца, 2 супени лъжици кисело мляко, 20 г мая и 125 г краве масло.

Снимка: Личен архив

5. Боряна Братоева внесе много чар и с участието си в сериала „Съни бийч“. 

6. Носителка е на наградата „Икар“ . Получава я за дебют за ролята на Кара Палавеева.

7. Боряна е от Варна и обожава морето. В София харесва Витоша, но споделя, че усещането не е същото. Една от страстите й край морския бряг е уейкбордът. 

8. В момента Боряна е във връзка с Николаос Цитиридис. В началото се сближава с него като на шега - след бас за 20 лв. с приятелка, коя първа ще се сближи с водещия, без да му пише. В последното издание на шоуто си Цитиридис пък призна, че когато актрисата му гостувала, той не знаел коя е.

Снимка: Instagram.com/boryana_bratoeva/