Дъщерята на Йордан Белев от "Фермата" навърши 11 години и по повода той сподели емоционален пост с много силни думи. В стори колоритният участник от риалитито публикува снимка с дъщеря си от днешни дни, а в профила - от годината на раждането й. 

"Снимката е точно от преди 11 години, направена в деня, в който Господ ме удари с големия мокър парцал и ми показа, че нито пари, нито положение, нито власт имат значение. Най-важното е здравето и любовта!", написа той към ретро кадъра. 

Яна е дъщеря на Йордан от първия му брак. Той подкрепя безусловно детето си, което се ражда с увреждания. 11 години по-късно тя свири на цигулка и говори свободно три езика. 

За рождения ден баща й пожела "всички операции и дълги часове упойка да останат само блед спомен". 

"Ти си воин от малка и ще побеждаваш винаги в играта на живота! Обичам те, Янче. Честит рожден ден!" - допълни още той. 

Дани Белев посрещна новата годинка в живота на дъщеря си и с нов цвят на косата. В началото на април той промени визията си, залагайки на скандинавско русото. 

"Сребърна лисица" - това беше точното описание, което участникът във "Фермата" даде за себе си. Някои от последователите му в Инстаграм коментираха, че новият цвят го е състарил. 

Припомняме, че Дани дълго време се възстановяваше от ковид. Четири месеца след излекуването си, той признава, че е успял да си върне предишната спортна форма.