Салма Хайек направи силно впечатление в Лондон в сряда вечерта с рокля без презрамки на Vivienne Westwood. 56-годишната актриса присъства на събитието "Мъж на годината 2022" на списание GQ, което се състоя в хотел Mandarin Oriental на 16 ноември.

Снимка: Getty Images

В допълнение към сатенената си рокля с красиво деколте звездата носеше скъпоценни обеци с розови скъпоценни камъни във формата на цветя. 

Актрисата съвсем скоро ще се появи отново на червения килим през следващите седмици, тъй като се подготвя за завръщането си в киното в началото на 2023 г. във филма „Професия: Стриптийзьор 3“ на Стивън Содърбърг, който включва още участието на Чанинг Тейтъм.

В сряда вечерта Салма Хайек успя да се срещне с личностите, отличени от британското издание на списание GQ, което ежегодно отдава почит на звездите на културата, модата и спорта.

Снимка: Getty Images

Тази година бяха номинирани актьорът Андрю Гарфийлд и младата актриса Сидни Суини. Джеймс Макавой беше придружен от сестра си Джой на червения килим, недалеч от актьора Джон Бойега, Люсиен Лавискон (от сериала "Емилия в Париж") и Фийби Дайнвор (от сериала "Хрониките на Бриджъртън").

Редица топ модели също позираха пред фотографите, сред които Стела Максуел, Джордан Барет, Суки Уотърхаус, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Салма Хайек в следващото видео: