"Малко преди да прочета първата си книга, написах книга" – шегува се рапърът 100 Кила, когато говори за биографията си "Свободен". Тя вече е по книжарниците и, напълно очаквано, "обществеността" я посрещна с въпроси: "Не е ли твърде млад за автобиография?", "А той нали още не е завършил средното си образование?" и прочее. Но хората, които вече я прочетоха, намериха отговора – 100 Кила има книга, защото има какво да каже.

Израснал в бедност, борил се за оцеляване, животът на Явор Янакиев е въплъщение на идеите на автентичната хип-хоп култура. Шест пъти носител на наградата за най-добър рапър в България, 100 Кила постоянно се развива и надгражда успехите си. Но той не се страхува да разкаже и за колебанията си, и за периодите на слабост. Прави го без капка самосъжаление, а с хумора, присъщ на мъдрите.

Книгата "Свободен" със сигурност ще ви е интересна и забавна. Но ще ви даде и кураж. Защото 100 Кила не просто вярва в максимата "Това, че нямаш, не означава, че не можеш да бъдеш", той я е изживял. Книгата ще бъде представена официално на 4 декември 2019 г. от 18:00 часа на Водната сцена (ниво 1) в мол "Парадайс" в София, а после и в други градове.

Прочетете избран откъс от книгата "Свободен" от 100 Кила , която излиза от "Catch a Story". >>>