Награди за създатели на дигитално съдържание THE #AWARDS се завръща с гръм, трясък и готовност отново да бъдат отличени най-горещите имена зад единиците и нулите.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот на contentcreators.graziaonline.bg. Може да подкрепите своите фаворити до 27 септември, а големите фаворити ще станат ясни на 29 септември. 

Ексклузивен медиен партньор на събитието е bTV, а всички интересни подробности около церемонията може да следите в Instagram на @thehashtagawards_bg.

Прекрасната Прея от "Шоуто на Николаос Цитиридис" е един от фаворитите в категория TIKTOK. А още и Еляса, Денислав Димчев и Сандев и Стела. Те има стотици хиляди последователи, милиони харесвания и винаги нещо, което да разкажат или с което да ни разсмеят. 

Категория BEAUTY, традиционно събира имената на креативните визионери, които създават истински шедьоври по своите лица, но и по тези на почитателите и последователите си. Тази година номинации в нея получават Адриан Бютиджи, Анастасия Захарова, Гергана Пащрапанска и Росина Георгиева.

Ася Зарева, Мартина Сергиева, Наталия Досева и Филипа Михайлова са IT момичетата в категория BREAKTHROUGH OF THE YEAR. Неподправената естетика на всяка от тях кара броят на почитателите им онлайн да расте, а коя ще прибере вкъщи престижната статуетка за "дебют" - тепърва предстои да разберем.

Когато си избрал светлината на прожекторите за свой естествен хабитат, присъствието в социалните мрежи е неразделна част от работата ти. Попитайте Весела Бабинова, Папи Ханс, Николета Лозанова и Евелин Костова - номинираните в категория CELEBRITY, които могат да се похвалят с успешна кариера, но и с хиляди почитатели в интернет пространството. 

Участието на Евелин Костова във видео рубриката ни "Малки разговори" си припомнете тук. За още интересно видео съдържание гледайте LADYZONETV.

Отваряйки Instagram, искаме да виждаме повече постове, които носят Fashion Week вибрации и поне толкова стилно вдъхновение, колкото откриваме в акаунтите на Борислава Секова, Даниела Йорданова, Елица Бехар-Михайлов и Йордан Петков. Тазгодишната надпревара в категория FASHION със сигурност ще бъде оспорвана. 

Четирите супер вдъхновяващи дами в категория FOOD, винаги имат идея за нещо ново, различно и адски вкусно, което да пробваме в кухнята. Те са Вероника Георгиева, Даниела Ламбова, Жанина Митанкина и Люси Евтимова и вече очакват вашия глас на contentcreators.graziaonline.bg.

Понеже не само работата, но и вътрешният ни свят се занимава с различните представи за LIFESTYLE, смеем да твърдим, че номинираните тук са вдъхновяващи. Без значение дали обожавате хумора на Мила Михова, безпогрешната естетика на Звезделина Цолова, семейната идилия в профила на Наум Шопов или вълнуващата гледна точка на Евгения Джаферович.

Участието на Евгения Джаферович във видео рубриката ни "Малки разговори" си припомнете тук. За още интересно видео съдържание гледайте LADYZONETV.

Знаем добре, че майките са водеща сила в интернет пространството и някои от най-верните последователи са именно в техните акаунти. Когато говорим за тези на Милена от My Box of Beauty, Ивелина от Frichic, Ипек Иванова и Радостина Гайдарова, твърдението със сигурност не звучи изненадващо. Затова и присъствието им в категория MAMA е повече от логично. 

Не питаме дали обичате да слушате, защото ако отговорът е "ДА", със сигурност ще оцените фаворитите в PODCAST. Там може да подарите гласа си на Изабел Овчарова и "Easy Talks with Izi", "Комеди Клуб Подкаст", "Най-великия Подкаст" с автор Любо Жечев или "Свободно падане" на Лили Гелева. А след това ги чуйте.

Участието на Изабел Овчарова във видео рубриката ни "Малки разговори" си припомнете тук. За още интересно видео съдържание гледайте LADYZONETV.

Категория #SHERO, представя четири вдъхновяващи дами - всяка от тях, решила да посвети времето си на кауза и на това да бъде добрият пример, от който имаме нужда. Те са Ивелина Чоева, Силвена Христова, Елисавета Белобрадова и Биляна Савова. Изберете своя фаворит! 

Прекрасното гостуване на Ивелина Чоева може да видите тук - "Малки разговори, част от LADYZONETV.

Заговоряйки за добрия пример, номинираните в категория SOCIETY продължават тази линия. Сред имената в нея ще откриете Гери Турийска, Крис Захариев и Крис Макаров, Лазар Радков и Никола Рахнев, които на пръв поглед нямат общо помежду си, но всъщност променят света (и разбиранията за него) стъпка по стъпка. 

За категория YOUTUBE обяснението е просто, кратко и ясно. Това са хората, които ни допускат толкова близо в личния си свят, че бързо се превръщат в наши добри приятели, а ние - в техни абонати. Това са Антоанет Попова - Янг, Йоана Колева - Йоко, Мъци и Галя Симеонова. 

За книгата си Йоана Колева - Йоко ни разказва подробно тук:

THE #AWARDS 2022 се осъществява с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Answear, Teilor, Bellebox, Talent Media, Domaine Boyar, Glowy Secrets и Roku Gin и Matti-d.