Снимки, показващи два полюса от българската действителност развълнуваха хиляди в България. Заснети са възрастни жени, седнали на пътя и продаващи свои плетива. Друг фотографски обект са туристи, пристигнали в труднодостъпното село с джипове. 

Кадрите са дело на фотографа Иво Данчев. Мястото, на което ги е заснел, е село Козичино, известно още като Еркеч.

"Тъжно ми стана и все пак това са бабите късметлийки, че някой изобщо ги посещава" - коментира фотографът в профила си във Фейсбук. От 2009 Иво Данчев работи за списание National Geographic България, създава съдържание за GETTY Images, а негова снимка печели уважението и признанието и на BBC

На снимките се виждат няколко възрастни жени, седнали на край пътя, подредили ръчно направени плетива. Изработеното от тях е подредено директно на земята, като върху покривките са сложени камъни. 

Селото се намира на границата на Варненска и Бургаска област. То е известно с богатата си история, архаичен диалект и запазен, автентичен фолклор. Това е единственото село в България, в което лазарките са празнували преди години два поредни дни - на Лазаровден „Малко Лазари“ и на Цветница – „Голямо Лазари“. В землището на Козичино е направено археологическо откритие на съкровище от сребърни дирхами на Златната орда, вероятно укрито около 1399.

В село Козичино се пази най-старата работеща машина за лимонада, произведена в Германия около 1880 г. 

Тези атракции, църквата и запазените традиции в архитектурата и обичаите привличат туристите в селото. Търговията с ръчно изработени плетива е един от начините жителите да изкарват допълнителни доходи. 

Какво интересно е виждал обективът на фотографите на различни места из България, вижте тук: