Израснали корени е назрял и болезнен въпрос за всяка жена, която има бели или сиви коси и се опитва да ги прикрива. Поддръжката следва да се случва на няколко седмици. В противен случай положението става „изглеждам с 10 години по-стара“. И ако вашите израснали корени няма кой да забележи освен колежките в офиса (за щастие, на колегите от мъжки пол не им достига мааалко наблюдателност) или съседката, то известните дами все някой ще ги фотографира и издебне в най-лошия им момент – когато са без грим, чорлави и с тениската, с която изхвърлят боклука.

Една снимка на Сара Джесика Паркър обаче ни накара да се замислим дошла ли е модата на сивите коси. Преди малко повече от седмица актрисата беше уловена от папараци да кара велосипед под наем в Ню Йорк заедно със съпруга си Матю Бродерик.

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик
Снимка: Getty/Instagram

И познайте – корените й бяха израснали. На нас лично тази визия на Сара ни кара да си мислим, че е поне с 5 години по-възрастна от своите 54, но пък увереността, усмивката и духовитостта, която актрисата демонстрира, ни показва, че външният вид не е всичко, когато си в хармония със себе си.

Обърнете внимание на още един детайл от визията й – 54-годишната звезда от „Сексът и градът“ кара колело и е облечена с дънки и блуза. Повечето хора биха добавили удобни маратонки за спорт, но Сара е с обувки на ток и то от своята собствена марка, която излезе на пазара през 2014 г.

Само няколко дни след това Паркър се появи в пълния си блясък за телевизионно участие – с боядисана коса, разбира се.

Сара Джесика Паркър
Снимка: Getty/Instagram

А сега ви предлагаме няколко дами от Холивуд, които са взели решение да носят и показват с гордост белите си коси.

Кои са те - вижте на следващата страница>>>