Още едно момиче напусна най-романтичното риалити, след като не получа роза от Евгени. След Церемонията на розата това беше Лиа

Тя остана до последната роза, съревновавайки се с Елена. 

Малко по-рано в епизода редакторката проведе емоционален разговор с Евгени и това да получи последната роза прие като наказание за поведението си. 

Последните думи, които Лиа прошепна на Евгени, бяха:

"Пожелавам ти да намериш другата част от твоята душа" 

Снимка: bTV Media Group



Той пък й каза::

"Благодаря ти за времето, което ми отдели!"

Лиа направи впечатление с екзотичната си визия и яркия цвят на косата. Тя стана добра приятелка с Пам и Елена. Именно заради цветовете на косите Елисавета наричаше трите "морков, патладжан и кестен". 

КОЯ Е ЛИА?

Лиа е от град София и е писателка на любовни романи.

Тя притежава свободен дух, който не може да бъде сложен в рамка. Лиа мечтае да напише бестселър, но докато успее да пробие в света на литературата, работи като оценител на недвижими имоти в семейната фирма.

Лиа пише първия си роман на 21 години, но го пази в тайна повече от година. 

През това време тя търси контакт с изявени писатели на любовни романи и едва след тяхното одобрение се мотивира да потърси издател. Така през 2020 г. на пазара излиза книгата ѝ „Маскарад“.

Лиа смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната ѝ натура. Мечтаният партньор за нея е честен и разбиращ. Лиа вижда себе си в главната роля на победителка във втория сезон на „Ергенът“. 

Как коментираха напускането на Лиа Алекс и Ева от сезон 1 - вижте във видеата в поредицата "Още за Ергенът".

Ако сте пропуснали тези интересни моменти - наваксайте ТУК

Още интересни истории от "Ергенът"