"Ергенът" епизод 8 – числото на вечността и безкрайността. Ето защо Александра Гърдева и певицата Ева Георгиева-EVA си задават въпроса „Ще има ли безкрайна и вечна любов в този сезон на романтичното риалити?“.

Докато коментират срещата между Евгени и Айлин, двете дами се съгласиха, че между Валерия и Айлин има напрежение.

Снимка: bTV Media Group„В началото се чувстваха еднакво важни. Айлин не му даде да я целуне. Всъщност тя е много млада и бурна, още не е готова за такава сериозна връзка. Иначе с Евгени са красиви, като двойка от филм са“ – отбелязва Ева.

Снимка: bTV Media Group

„Това е една от най-романтичните срещи, които някой може да ми направи – да ме заведе при делфините… Айлин обаче играе и той също започва да играе, виждам го в очите му. Не му харесва и не се отдава“ – допълва Алекс, която е психолог.

Снимка: bTV Media Group

„Евгени си я харесва, но му идва too much с нейното поведение. Това си е тя, няма фалш и преструвка при нея“ – смята певицата.

Двете обсъдиха и срещите в "Ергенът" по време на вечерния коктейл.

Снимка: bTV Media Group

„Много симпатизирам на Елена, но начинът, по който прекъсна Евгени и Валерия, не ми харесва“ – искрена е Алекс.

„На мен не ми харесва, че бяха две дами. Все едно двете ще си говорят с него. Елена трябваше да е сама, вече са имали разговори насаме“ – допълва Ева.

Снимка: bTV Media Group

Двете не одобряват и начина, по който Пам прекъсна друга среща на Евгени. На финала писмото, което Валерия написа до Евгени, разчувства всички.

„Браво, Валерия! Настръхнах. Адмирации!“ – въодушевена е Алекс.
„След такова писмо Валерия заслужава цялото внимание“ – убедена е Ева.

Вижте повече във видеото.

Целия епизод от "Още за Ергенът" гледайте на btvplus.bg.