Една от колоритните участнички в "Ергенът", сезон 2, Пам Велидис сподели, че един от щастливите моменти в живота й е, когато подарила цвете на мъж.  

"Не роза, но истинско цвете, което търсих специално за него и му напомняше за детството му. Не бях виждала по-щастливо лице. Това е един от най-красивите моменти в спомените ми."

Спомня си за това, докато участва във фотосесия, на която позира до стена с много цветя.

"Тук съм в море от рози и самата аз предпочитам да цъфтя. Опитвам се всеки ден дори компанията ми да е като цвете, което подарявам на хората без опасност да ги убоде... освен, ако някой не се опита да ме пречупи."

"Бъдете повече цвят и по-малко бодли. Всички имаме и от двете в себе си."

Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от град Карнобат. Тя е plus size модел, автор и есеист. Основната ѝ мисия е „body positive“ философията.

Пам не робува на предразсъдъци и въпреки пищните си форми, обича тялото си и се наслаждава на живота. Определя се като жена със силна позиция, подплатена с аргументи. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на емоционалното ѝ развитие. 

В поредицата "разЛИЧНИ истории" на Ladyzone преди време Пам споделя, че е била и слаба, но напълнява заради лечение на белия дроб.

"След подобно лечение хората изпадат в депресия, ставаш доста унил, доста демотивиран, доста дълго време можеш да останеш с такива килограми". По време на студентството третира тялото си с по думите й "ужасяващи диети", което й се отразява ужасно.

Снимка: Евгений Милов

"В периода, в който бях най-слаба и изглеждах най-добре се чувствах по най-отвратителен начин", споделя тя. В най-трудния си период успява да свaли 57 кг.

Пам впечатли много от феновете на романтичното риалити с искрените си отговори на въпросите, които зададе на момичетата Александра Гърдева. Тя се включи в ролята си на психолог и провокира момичетата да бъдат честни. 

Сред въпросите бяха и такива, свързани с домашно насилие, обиди и секс. 

Повече за скандалите, напрежението и всичко интересно, случващото се в "Ергенът", сезон 2, следете ТУК.