Участничките в първи сезон на романтичното риалити "Ергенът" – Александра Гърдева и певицата Ева Георгиева-EVA, коментират Евгени Генчев и 25-те дами, които се борят за неговото сърце.

„Развълнувах се, върнаха ми се спомени, стана ми романтично и малко тъжно... Сега обаче ще ми е по-интересно даже от нашия сезон… Много яко, има скандалчета, супер!“ – сподели винаги усмихнатата EVA, след като изгледа първия епизод от новия сезон.

Снимка: Евгений Милов

„Много са различни дамите, има много нежни момичета. А Евгени е много готин! Има нещо духовно в него. Направо ми се иска да ръкопляскам“ – добави Алекс.

„Много е сладък! Музикант е все пак! Много ми харесва връзката с родителите му“ – коментира EVA за пианиста Евгени.

„Не знам дали забелязваш добрите му очи, това толкова говори за него. Имам честта да съм го виждала на живо. Обаятелен е! Убедена съм, че втори сезон ще е Уау! С много истинско отношение от негова страна. Видя ли го колко е готин като малък?“ – попита Алекс.

„Да, същият си е. Сега има повечко косичка. Аз съм живяла 7 години точно с пианист и композитор и знам колко са интелигентни и добри хора. Ще покаже много като мъж. Коя зодия е всъщност?“ – заинтригува се EVA.

„Рак. Те са чувствителни, но повече навътре. Невинаги показват емоцията си“ – коментира Алекс.

Двете дами коментираха и връчването на розовата роза, която "Ергенът" дава още първата вечер на жената, направила му най-силно впечатление. В случая това бе Меган.

Цялото видео с Алекс и EVA можете да гледате в btvplus.bg

Снимка: Асен Великов

Меган живее в Торонто, Канада. Връща се в България специално заради Евгени. Работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания. Позицията ѝ осигурява стабилни доходи и ѝ предоставя възможност да продължава да расте. Завършила е „Международни отношения“ в Софийския университет и има диплома от „Centennial College“ – Торонто. След години тежък труд, днес Меган има сериозна квалификация и говори няколко езика. Има право на канадско гражданство, но отказва да го вземе, защото вярва в максимата, че „човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, за да се завърне и да го намери вкъщи“. Не харесва изкуствените жени и не толерира хора без амбиции и желание за развитие. Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е „ергенът“, но признава, че когато го е видяла, краката са ѝ се подкосили. Евгени ѝ се струва интелигентен, напорист, харизматичен и впечатляващ, със забележителна осанка, и смята, че и той бързо ще разбере колко много си отиват.