Певицата Ева Георгиева-EVA отпразнува рождения си ден в Италия в компанията на своя приятел Алекс Кипров и на най-добрата си приятелка Petya P, която е и нейна беквокалистка.

Снимка: Личен архив

„Отседнали сме в Милано, но прекарахме рождения ми ден край езерото Комо. Градчето е като от приказките, навсякъде има лебеди и е много красиво. Има и паметник на Пенчо Славейков, който е живял тук. Алекс и Петя ми подариха едно бижу на Pandora със сърце и знак за безкрайност“ – сподели пред LadyZone.bg лъчезарната EVA.

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

Снимка: Личен архив

След разходките и шопинга тримата са завършили деня в ресторант, в сърцето на Милано, съвсем близо до катедралата.

Снимка: Личен архив

„Пожелах си за следващата година кариерно развитие в САЩ“ – призна певицата и допълни, че от България са й звъннали Александра и Виктория Капитонова, за да я поздравят.

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Припомняме, че винаги усмихната EVA спечели конкурса за красота в "Ергенът" и получи титлата „Мис Бодрум“.

Можете да си припомните романтичната й среща с Виктор тук:

В началото на април EVA сподели в „Преди обед“, че месец след романтичното риалити отново се е събрала със своя приятел Алекс Кипров.

„В "Ергенът" започнах да общувам с Виктор и като се опознахме, си се влюбих. Аз съм влюбчива натура, с детски характер, детска душа, чиста, сладка и невинна. Виктор ми се стори много зрял и мъжествен“ – призна певицата пред Сашо Кадиев.

Снимка: Личен архив

Снимките от Италия EVA предостави специално за LadyZone.

Детски снимки на EVA, на Виктор, както и на други участници в "Ергенът", можете да разгледате тук: