Човечеството изглежда някак по-завършено и добро, когато виждаме известни личности, които са напуснали своя ултрамодерен дом за милиони на хълма Холивуд в Лос Анджелис, за да помагат, да даряват от ценното си време, да радват и усмихват. А холивудският актьор Орландо Блум винаги е бил в списъка ни секссимволи, които остаряват красиво. Когато добавим и хуманитарната му дейност като посланик на добра воля за УНИЦЕФ, то образът му не просто става по-секси в нашите очи. Това е нещо, което трябва да се види – как танцува и играе с африканските деца, как се радва на малко бебе, което е в прегръдките на майка си.

А ето защо Орландо Блум посети именно Мозамбик - през март и април мощните тропически циклони Идаи и Кенет удариха южната част на Африка. Най-сериозно засегнати бяха Мозамбик и Танзания. В Мозамбик над 1.1 милиона деца се нуждаят спешно от незабавна хуманитарна помощ, след като 600 души загинаха, а 240 хиляди домове бяха разрушени.

Вижте във видеото 42-годишния бивш съпруг на модела Миранда Кер, който в момента е сгоден за не по-малко известната певица Кейти Пери.