Красиви участнички от "Ергенът" и холивудски актриси - може ли помежду им да има нещо общо? Оказва се, че да. Доказват го няколко визии, които ни направиха впечатление на 95-ата церемония по раздаването на наградите "Оскар". 

Айлин и Кара Делевин

И двете дами изглеждат повече от прекрасно в червените си дълги рокли. На бляскавата церемония по раздаването на наградите "Оскар" английският супермодел прикова всички погледи с рокля на Elie Saab с паднали рамене, висока цепка и елегантен кок. 

Нямаше как да не забележим приликата с шампионката по карате от "Ергенът", която блестеше в рокля със същия ярък цвят и още по-прелестна усмивка. 

Лиа и Джесика Частейн

Двете дами са едни от редките притежателки на яркооранжеви дълги коси. По този признак приликата помежду им е категорична. Но не само... 

Лиа е писателка на любовни романи, жена със свободен дух, който не може да бъде сложен в рамка. Смята, че любовните романи са най-подходящият за нея жанр именно заради романтичната ѝ натура. Романтичната натура на Джесика Частейн пролича силно в изпълнението й във филма "Сцени от един семеен живот". 

На Оскарите Джесика Частейн носеше рокля с изрязано бюстие на Gucci. Дори и в корйката на роклите приликата между двете няма как да остане незабелязана. 

Мони Зенгиннер и Джоди Търнър Смит

Екзотичната танцьорка Мони Зенгиннер напусна "Ергенът", след като не получи роза от Евгени. Но в предаването тя направи впечатление на всички с гордата си осанка и със специфичната си походка. Някои от момичетата дори я нарекоха Наоми Кембъл за това. Именно в позицията на тялото откриваме прилика между нея и Джоди Търнър Смит. На партито за наградите "Оскар" на Vanity Fair британската актриса носеше рокля на Gucci с елементи, които кореспондират с образа на Арлекино. 

Прилика между двете е и акцентът върху устните. И Мони, и Джоди имат плътни устни, които подчертават с ярък цвят.