Без грим и с мокра коса - външен вид, който Мони от "Ергенът" рядко си позволява. Но пък и не крие. В "Ергена" тя впечатли всички с атрактивния си външен вид с винаги перфектен грим, но ето как изглежда без фондьотен, сенки и изкуствен мигли. 

Вижте още снимки на Мони в Галерията. 

В ежедневието си Мони има моменти, в които не ползва макияж, а правата й дълга коса е начупена. И споделя такива кадри в Инстаграм профила си.

"Без грим с мокра коса. Липсва ми само сутрешното кафе. Пия го късо и отровно, благодаря предварително" - написа участничката от романтичното риалити с характерното за нея пикантно чувство за хумор. 

Много от последователите й коментираха, че без грим дори е по-красива и трябва да избира по-лек такъв.

Бели денс  танцьорката напусна "Ергенът", след като не получи роза от Евгени. Това накара Елена да се разплаче със сълзи. На другия полюс като реакции обаче беше Габи, която не скри радостта си. 

Ето някои от репликите на Габи, след напускането на Мони:

Оле как вървят нейните приятелки все едно някой е умрял!
Няма нищо, мир на праха й! 

Кои иска парти с шунка - вече ще има!
Аз съм шампион!
Кой сега е номер едно? Ставрева и Габито

Алекс и Ева, които коментират всеки епизод на "Ергенът" в специалната рубрика "Още за Ергенът" също не пропуснаха да отбележат характерния начин, по който Мони се движи, изглежда и контактува с околните.

Вижте във видеото

КОЯ Е МОНИ ЗЕГИННЕР?

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна.

Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование.

Говори три езика – английски, немски и италиански.

Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент.

В предаването имаше няколко конфликта, сред които с Теди, Габи и с Валерия.

Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала.

Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци. 

Още с влизането си във  формата, тя го накара да й потанцува. По-късно на екзотични танци обучава и останалите момичета. Ето как се справиха те. 

Вижте още снимки на Мони в Галерията.