Момичетата от "Ергенът" трябваше да „спасяват“ Евгени на плажа, включително и чрез целувки. А това нямаше как да не провокира Александра Гърдева и Ева Георгиева-EVA да коментират още по-забавно епизод 7 от втори сезон на "Ергенът".  

Снимка: bTV Media Group

„Не се ревнувайте, а се редувайте“ – казва Ева, а Алекс допълва „Валерия малко се държи сякаш той е неин и другите трябва да се съобразяват, а всъщност всички са равни“.

Снимка: bTV Media Group

Относно романтичната среща на "Ергенът" с Микаела Ева споделя:

„Въпросът е има ли химия, или не. Още не мога да я уловя в погледа му, иначе тя го харесва – ясно е. Погледът му към Валерия, досега не съм го видяла към друга. Дори към Айлин не е имал такъв поглед. Много ще е интересно да покани Габи на среща. Иначе Габи и Елисавета са ми като анимационно комеди шоу“.

Снимка: bTV Media GroupЗа опита за целувка между Елена и Евгени Алекс е на мнение, че тя е трябвало да даде повече от себе си.

„Между Валерия и Елена има огромна разлика. Валерия е нападателна и готова. Елена повече го харесва, но тръгва по-нежно“ – смята психоложката.

Снимка: bTV Media Group

За кратката си среща насаме с Боряна Евгени използва израза „сексуална енергия“.

„Това го казва за първи път за някоя. Уау! Харесва ми, че той говори за емоция. Това чакам“ – във възторг е Ева. Двете с Алекс са на мнение, че това е най-хубавата среща досега.

Единодушие има и по отношение на танцьорката Мони. Дамите от първи сезон считат, че Мони и Евгени нямат шанс като двойка. 

Снимка: bTV Media Group

Според тях целувката на Айлин при раздаването на розите е позьорска и най-вече за шоу.

Цялото видео можете да гледате в btvplus.bg