След последната церемония на розата, екзотичната танцьорка Мони не получи роза и си тръгна от "Ергенът". И ако това предизвика сълзите на Елена, то реакцията на Габи беше коренно противоположна. 

Ето някои от репликите й след напусканео на Мони:

Оле как вървят нейните приятелки все едно някой е умрял!
Няма нищо, мир на праха й! 

Кои иска парти с шунка - вече ще има!
Аз съм шампион!
Кой сега е номер едно? Ставрева и ГабитоЕлена прие факта, че Мони не получи роза доста емоционално. Освен че се разплака, тя сподели, че това за нея е знак, че "чалгата и простотията и дебелокожието явно винаги ще са над нас". 

Закачката с "шунката" идва от скандал между Мони и Габи, когато последната скри везната, с която Мони си мереше храната. Екзотичната танцьорка е на специален режим на хранене, за да поддържа добра форма. Тогава Габи я обвини, че постоянно яде шунка в големи количества. 

Преди Мони от "Ергенът" без роза си тръгна и Милица. Вижте защо.

Случилото се тогава Ева и Алекс от сезон 1 на "Ергенът" коментираха така:

Повече за Габи и Мони може да видите на следващата страница

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна.

Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика – английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци. 

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър.

Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.