Един слух успява да натъжи Милица от "Ергена" толкова, че тя не може да скрие сълзите си. 

"Тази сутрин дочух от момичетата да коментират слух, който не ми е приятен. Вчера по време на церемонията, Евгени е казал на Кристина "Аз очаквах ти да си жената на моя живот". И това го е казал пред 22 жени! Аз не ревнувам от Кристина. Аз съм обидена на Евгени!"

Докато пие кафе с Поли и Крисия обаче, Милица им разкрива цялата си болка. 

След доста конфузна среща на яхта с Кристина. Евгени реши тя да не получи роза на церемонията. Вследствие на това решение юристката си тръгна. 

Как момичетата от сезон 1 на "Ергенът" коментираха странната им среща вижте във тук. 

 

Милица обаче прие доста лично тази реплика на Евгени.

Досега в епизодите тя демонстрира, че е изключително привлечена и загрижена за него. Освен това самата тя разкри доста от същността си пред пианиста, включително че е била жертва на домашно насилие.

"При положение, че толкова много се разкрих пред него, толкова много му треперя. Тези дни постоянно мислех за неговите чувства и емоции, понеже много ме беше притеснил. Едва ли има друго момиче между нас, която толкова да му трепери!"

 

 Милица призна, че досега никога не е била студенокръвна

"Досега винаги съм била милото Мили, но след тези думи и ако са истина, аз бих си сменила тактиката. Имам достойнство и женско его и за мен това не е ОК."

Според нея Евгени я е взел за даденост.

"Милото Мили обаче си има граници! Може автоматично да стане студенокръвната Милица. Аз ако стана студенокръвна, това вече е сериозно. И това не е заплаха."

Малко преди това на вечер изненада с танци Милица показа изключителни умения в бели денса. 

Как Ева и Алекс коментираха това - вижте във видеото.  

 

Повече за Милица вижте тук >>

Милица е родом от град Бобов дол, но на 14-годишна възраст напуска родното си място, за да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка.

Милица възприема себе си като „рядка порода жена“ – красива, интелигентна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна красота.

Мечтае за семейство – здраво и стабилно в истинския смисъл на думата. Милица се надява, че участието ѝ в „Ергенът“ е началото на истинската романтична приказка, която заслужава.