В епизод 4 на "Ергенът" Евгени покани на романтичен круиз юристката Кристина.

„Тя е момиче с малко по-особен характер. Досега не се е усмихвала много, може би това е заради професията й. Надявам се да променим това днес. Освен това е изключително красива… Тя обича лукса и тази среща ще отговори на нейните стандарти“ – коментира пианистът, докато я очакваше на кея.

Снимка: bTV Media Group

„Харесвам Евгени, той е много мило и приятно момче. Има много красиви очи“ – сподели Кристина преди срещата.

Снимка: bTV Media Group

Пред Евгени тя призна, че работи във фирмата на баща си. Учи и програмиране, което всъщност повече й допада от правото, където има много бумащина. На 18 г. тя е искала да учи актьорско майсторство, но тогава у нас почти нищо не са се снимали филми и сериали. Затова Криси решава да заложи „на нещо по-стабилно“.

Снимка: bTV Media Group

„При Кристина май всичко е пресметнато. Сякаш не слуша себе си, а преследва по-перспективните неща“ – коментира Евгени.

Снимка: bTV Media Group

По време на обяда дамата призна, че има глутенова непоносимост. Освен това каймата не й хареса.

„Имам ниско кръвно, което води до главоболие. Имам нужда от повече сън… Много мрънкам, това е досадна черта. Малко е гадно, ама…“ – призна Кристина.

Снимка: bTV Media Group

Двамата плуваха в лагуната, а след това се върнаха на яхтата, където ги очакваше джакузи с морска вода и нови кулинарни изкушения. Криси се оплака, че водата е студена, макар че малко по-рано бе плувала в същата вода.

Снимка: bTV Media Group

„Явно пак ще си говорим за храна, спасителната тема. Каквото и да кажа, удрям на камък“ – сподели "Ергенът" пред камерата.

Снимка: bTV Media Group

„Имам чувството, че се притесняваш от мен“ – каза в края на вечерята Криси.

Снимка: bTV Media Group

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е „Право“ в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит – обичала е, но доста пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че в момента ѝ е много трудно да се довери на някого и да повярва в намеренията му, но се надява Евгени да спечели доверието ѝ.