Вижте кои са двойниците на момичетата, борещи се за сърцето на Евгени Генчев. Повечето от тях имат много общи черти с известни български и световни лица.

(Снимките в материала на момичетата от „Ергенът" са дело на Асен Великов).

Мони и Гери-Никол

Освен визуалната прилика между Мони и Гери-Никол и двете са родом от Варна.

Валерия и Кейт Мидълтън

Моделът Валерия на своята визитка позира величествено и аристократично точно като принцесата на Уелс. Ние сравнихме двете дами, носещи един и същи аксесоар – шапка, макар и в различен стил.

Габриела и Ар Бони Гейбриъл

Мис Габриела и „Мис Вселена“ 2023 г. – Ар Бони Гейбриъл. В случай, че някой реши да се обърне към победителката с българско наименование, може би ще бъде Габриела.

Кристина и Лолита Османова

Можем да видим приятелката на българския тенисист Григор Димитров и Кристина от „Ергенът“ в червени дрехи, съчетани идеално с русите оттенъци в косите им и червено червило.

Айлин и Анджелина Джоли

Освен първата буква от имената им, двете имат прилика в очите си. Въпреки разликата в годините им и двете дами излъчват истинска нежност и женственост.

Пам и Мелиса Маккарти

Макси моделът носи в себе си една душевна извисеност, която се изразява в самоиронията и искреното поведение. Тя напомня на комедийната актриса Мелиса Маккарти.

Меган и Дженифър Гарнър

Западните обноски ги сближават. Мимиките по лицата им и красотата в усмивките също. Те събират чертите на България, Канада и САЩ.

Микаела и Софи Търнър

Двете жени си приличат не само по цвета на косата, но и по погледа. Цветът на очите им обаче е различен.

Габи и Сузанита

Инфлуенсърката Габи се описва като тунинговано миньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, но и с чувство за хумор. Всички помним, че изпълнителката Сузанита беше непълнолетна, когато се изяви с нестандартните за възрастта си клипове.

Милица и Хелена Бонам Картър

Участничката в предаването искрено споделя неприятните семейни спомени от своето детство. Картър също преживява тежки моменти със своите родители, докато е още дете. Освен визуалната прилика помежу им, изглежда, че те споделят и сходна съдба.