Лолита Османова, приятелката на българския тенисист Григор Димитров, предупреди за телефонна измама, която се случвала от нейно име. 

Неизвестна жена звъняла, представяйки се за нея, и молела хората за пари, тъй като й предстояла раздяла. 

"Това не съм аз!" - написа Лолита и сподели снимки и в двамата си профила в Инстаграм.  

 

Една от последователките й споделила в коментар, че измамниците били наистина добри и дори тя самата им повярвала. 

Единствената промяна в живота на Лолила Османова към момента не е в любовния живот, а в прическата и новият домашен любимец. 

"Кошмарът на майка ми" - написа тя към кадър, на който е прегърнала малко кученце. 

Косата й определено е нейният отличителен белег - дълга, гъста и тъмна. Обича да я носи небрежно пусната, с леки къдрици в краищата или на стегната конска опашка. На последната й снимка обаче е руса и с бретон. 

 

През 2017 г. Григор Димитров заяви пред италианския вестник "Ла Република", че иска името му да спре да бъде свързвано с Мария Шарапова.

След раздялата си с нея той имаше връзки с Никол Шерцингер и обяви, че ще бъде по-внимателен с личния си живот.

Снимка: https://www.instagram.com/reina_dolores/mariasharapova

За връзката му с Лолита Османова се заговори през октомври 2020, когато тя бе забелязана сред публиката на неговите тенис мачове. 

 

Снимка: Instagram
 

Вижте как една друга дама на сърцето поддържа своя любим на тенис кортовете. 

Лолита Османова е главен изпълнителен директор на списание Luxury International и определено се налага като трендсетър в модните среди. 

Дъщерята е на олигарха в енергийния бизнес Елдар Османов и водеща фигура в модната индустрия. Хиляди жени, включително и българки, следят съветите й относно последните тенденциите и подражават на стила й.