Бизнесдамата Лолита Османова е главен изпълнителен директор на списание Luxury International и определено се налага като трендсетър в модните среди. Дъщерята на олигарха в енергийния бизнес Елдар Османов е водеща фигура в модната индустрия. Хиляди жени, включително и българки, следят съветите й относно последните тенденциите и подражават на стила й.

Синеоката красавица бе омъжена за кратко за бизнесмена и син на телеком магната Алберт Авдолян- Гаспар Авдолян. Със сватба за 10 милиона долара, Лолита се постара да изпипа всеки детайл. 

За сватбената си рокля Лолита не заложи на традиционното бяло. Нейният избор бяха кремавият нюанс, с падналите рамена и няколко метров шлейф. 
За дизайна на сватбената си рокля Лолита се довери на ливанеца Зухаир Мурад, чието творение нарича “шедьовър“.

Ако става въпрос за подобни мащабни събития, може да се каже, че арменката определено е фенка на роклите със секси отвори, които обича да съчетава с клъч.

В повечето случаи тя доверява на ливанския моден дизайнер Зухаир Мурад. За завършек тя добавя впечатляващо бижу, като отличаваща се марка е Bulgari.

За фешън събития 25-годишната красавица обича да комбинира дълги панталони с къс топ, обикновено в черно, за да изпъкнат останалите елементи. Раменете си намята със сако. 

Обувките й най-често са отворени и с не твърде висок ток. Предпочита ги в черно или цвят беж.

Чантите й често са тип портмоне или такива с екстравагантна форма, които привличат окото. 

Лолита най-често се появява с натрапчив грим. Подчертава очите си с изтеглена, остра в краищата черна очна линия и слага цвят на устните. 

За ежедневието си приятелката на Григор Димитров предпочита спортно-елегантните дрехи.
Комбинира ги със семпли бижута, които са задължителен аксесоар за нейния стил.


Косата й определено е нейн отличителен белег - дълга, гъста и тъмна. Обича да я носи небрежно пусната, с леки къдрици в краищата или на стегната конска опашка.

Забелязахме, че марките дрехи и обувки, които Лолита предпочита са изявените класики, характеризиращи се с висок стил - Dolce&Gabbana, Louboutin, Fendi, Gucci, Balenciaga и Chanel.

Някои неща се купуват с пари. Другото е вкус и класа, които са вродени или се градят с времето. Лолита е добра комбинация и от двете.