"Имам много черни дрехи в гардероба си - това е любимият ми цвят" - сподели на живо в Инстаграма си Лолита Османова, новата жена в живота на Григор Димитров.

На този и на още няколко други въпроса, зададени от Ladyzone, тя отговори на руски, макар да владее още английски и испански. 

"Не отговарям на лични въпроси!" - беше категорична 27-годишната красавица и пропусна всички запитвания от последователите си за връзката си с Григор Димитров.

Въпреки това уточни, че би искала да дойде в България, тъй като никога не е била тук. 

За сметка на това държеше да уточни, че по народност тя е балкарка, а не българка. Макар с малка разлика като изписване, става дума за две различни страни. Кабардино-Балкария е в състава на Руската федерация. Намира се в северните склонове на Кавказ, а столицата е Налчик.

"Аз съм наполовина балкарка, наполовина арменка. Само няколко букви разлика са, но не съм българка" - разясни Лолита Османова. В момента тя се намира в Акапулко, а след мексиканския град ще отиде в Маями. Лолита сподели, че се опитва да стои на места по-безопасни заради коронавируса.

"Прекарах коронавирус безсимптомно. Нямах обоняние и вкус известно време. Вече имам антитела и засега не мисля да си слагам ваксина" - сподели по наболялата тема за COVID-19 тя. 

Модната блогърка беше със свободно пусната коса, без грим и с фланелка в телесен цвят. На въпрос на Ladyzone коя е любимата й модна марка разказа, че се старае да избира дрехи от екслузивни колекции.

Снимка: instagram.com/reina_dolores/"Купувам си еднотипни неща. Имам много черни дрехи в гардероба си. Това е любимият ми цвят. Мога да харча пари за дрехи, които да нося няколко сезона. Ако харесвам дрехата, просто я купувам. Марката няма значение."

- А как поддържате косата си?
- Това е интересен въпрос, защото съвсем скоро ще излезе нещо ново, специално за грижа за косата от мен. Работя по нов проект, свързан с това. 

Оставайки на светска вълна я попитахме и какво е мнението й за случващото се с Меган Маркъл, принц Хари и Бъкингамския дворец.

"Интервюто на Опра предизвика някои емоции у мен. Но това е нещо, което се случва някъде там, далеч. Никога не съм била въвлечена от чуждия живот. Всеки има своя път и те, двамата, вървят по своя", отговори тя.

Припомняме, че освен със скандалното интервю с Опра Уинфри, Меган и Хари наскоро споделиха, че очакват второто си дете. 

Приятелката на Григор Димитров също каза, че мисли за дете.

"Мисля понякога за деца. Това е нормално" - каза тя. 

Османова има по-малка сестра, за която се грижи и често споделя техни общи кадри в Инстаграма си. 

В момента Лола учи психология, първа година, макар вече да е завършила международни отношения и бизнес връзки.

Лолита има тъмнозелени очи и е зодия Рак. Ако трябва да избира между футбол и тенис, би предпочела тениса.