Хелена Бонъм Картър признава, че тя и по-младият ѝ с 21 години приятел Рой Даг Холмбо редовно се шегуват със значителната възрастова разлика помежду им.

56-годишната актриса, която започна да се среща с 35-годишния историк на изкуството през 2018 г., настоя, че нейната настояща любов е "стара душа в младо тяло" и "неостаряващ" мъж.

Актрисата каза пред британския "Таймс": "Има хора, с които съм имала връзка и които не са непременно на тяхната възраст, докато той е неостаряващ".

Снимка: Getty Images

Звездата от "Енола Холмс" се пошегува: "Зрението му се влошава, затова казваме, че през нощта му изсмуквам младостта".

Докато обсъждаше темата, Хелена каза още: "Добре, че мъжете оценяват различните видове красота и намират други неща за секси".

"Колагенът не е единствената форма на сексапил; има характер, забавление, пакост и хумор. Докато имаш чувството си за хумор, интимността ще е налице", добави Бонъм Картър.

Скоро тя заяви пред Ричард Идън от "Дейли мейл", че се чувства "голяма късметлийка", че е срещнала Рой.

Звездата от "Короната" има връзка с по-младия си приятел от четири години след раздялата си с филмовия режисьор Тим Бъртън през 2014 г.

Снимка: Getty Images

Хелена и бившият ѝ дългогодишен партньор - 63-годишният режисьор Бъртън, бяха известни с това, че по време на 13-годишната си връзка са живели в свързани къщи, като всеки имот е бил обзаведен според техния собствен вкус и стил, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Тим Бъртън в следващото видео: