В епизод 10 "Ергенът" покани Елена на разговор в градината на имението.

„Разбрах, че е имало проблем заради моето решение снощи“ – започна Евгени.

„По-скоро с начина на поднасянето му. Реагирах малко по-импулсивно. Стана ми малко обидно, че те изгубихме за доста време. После някак си бързо грабна розата и изчезна, а там имаше десет жени, които доста се бориха. Почувствах се пренебрегната. По-скоро малко открадната от Валерия… В момента ми тежи, че не мога да се смиря над тази ситуация“ – каза Елена, която видимо бе доста смутена.

Снимка: bTV Media Group

„Правилно ли разбирам? Елена ме харесва, ревнува, прекъсва срещите с другите и това го наричаме спонтанност. Валерия ме харесва, вероятно ревнува, прекъсва срещите ми с другите и това е… неморално?“ – попита пианистът пред камерата на романтичното риалити.

„Не мисля, че е честно, когато играем по правилата, да бъда ограбена от твоето присъствие“ – обобщи недоволството си Елена.

„Аз също съм „за“ правилата и ги поддържам, но емоцията не се подчинява на правилата. Аз съм тук да изпитам емоцията“ – отвърна Евгени.

Припомняме, че в предишния епизод Валерия не бе част от груповата среща с "Ергенът". Тя не бе поканена на коктейла, който бе само за участничките в срещата, но въпреки това отиде.

Напрежението нарасна още повече, когато Евгени реши да даде розата на Валерия, а не на някоя от дамите, с които бе прекарал целия ден. Вижте повече тук:

 

Снимка: bTV Media Group

ЕЛЕНА-АНТОАНЕТА, Пловдив, редактор

Елена-Антоанета е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години живее в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага ѝ се обаче да се премести от пъпа на света в затънтената провинция, тъй като брат ѝ преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.