В 9-ти епизод на "Ергенът" момичетата бяха разделени на две групи. Едната част се върна в ученическите си години, за да постъпят в „Колежа на любовта“. Техен преподавател бе самият Евгени Генчев, а вечерта бе запазена за бляскавия бал на „випуска“.

Снимка: bTV Media Group

Другите дами трябваше да прекарат деня сами в имението. Сред тях бе и Валерия, която в един момент от вечерта реши, че не иска да слуша как останалите се жалват от липсата на Евгени.

Снимка: bTV Media Group

„Слагам една рокля и отивам да го видя. Подозирам, че и двете групи момичета няма да са щастливи от моята постъпка, но в крайна сметка аз съм тук за Евгени, не за тях“ – каза манекенката. Тя се появи на партито точно когато Ергенът разговаряше насаме с Айлин.

Снимка: bTV Media Group

„Това е цирк“ – коментира Айлин, чиято среща бе прекъсната.

Снимка: bTV Media Group

„Вчера те сънувах, затова дойдох. Сънувах цялата ни първа среща, но вече бяхме по-близки“ – призна Валерия, докато с Евгени се целуваха.

Снимка: bTV Media Group

Писмото много ми хареса! То описва как аз се чувствам“ – сподели пианистът.
„С никого не съм се държала така. Не мога да повярвам, че прекъснах партито ви. Импулсивна съм… Това сигурно е някаква тактика, за да ми липсваш“ – попита Валерия, а Евгени бе категоричен, че няма тактики.

Снимка: bTV Media Group

„Толкова ми е хубаво да съм до нея. Казваме си всичко, след това си мълчим. Какво повече е нужно?“ – призна той пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„Потъвам в разочарование от постъпката на Валерия, защото по-рано аз предложих всички да отидем на партито. Това е подла постъпка“ – заяви Лиа.

Напрежението нарасна още повече, когато Евгени реши да даде розата на Валерия, а не на някоя от дамите, с които бе прекарал целия ден.

Снимка: bTV Media Group

„За мен е малко обидно да вземе розата, защото тук има 10 жени, които се бориха като лъвици днес“ – отсече Елена.

Снимка: bTV Media Group

Целия епизод можете да гледате на btvplus.bg.