Уелската актриса Катрин Зита-Джоунс приветства херцога и херцогинята на Кеймбридж в Уелс.

Актрисата публикува снимка на принцесата на Уелс, направена предния ден, докато тя е била с принц Уилям на посещение в Суонзи. Катрин Зита-Джоунс е родена в Суонзи през 1969 г.

Снимка: Getty Images

Посещението на Кейт Мидълтън очевидно трогна звездата, която коментира публикацията си с нежно послание: "Обичам нашата принцеса на Уелс. Обичам нашата традиционна уелска носия".

Към съобщението Катрин Зита-Джоунс избра снимка на принцесата на Уелс. Облечена в дълго червено палто, тя прегръща малко момиченце в традиционна рокля, което току-що ѝ е подарило букет цветя.

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън получи няколко от тях, докато се присъединяваше към съпруга си в Суонзи, за да приветства усилията на морската спасителна служба в града, преди да посети хранителна банка.

За да почетат новата си титла принц и принцеса на Уелс, принц Уилям и Кейт Мидълтън избират Уелс за първата си дестинация. 

Снимка: Getty Images

Амбициозната актриса напуска родния си град Суонзи, за да учи изкуство в Лондон. В началото на 90-те тя се установява в САЩ, където постига успех - основно благодарение на ролята си на Елена Монтеро във филма "Маската на Зоро".

53-годишната звезда се омъжи за американския актьор Майкъл Дъглас през 2000 г. Те имат две деца - Дилън, роден през същата година, и Карис, родена през 2003 г., пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Катрин Зита-Джоунс в следващото видео: